Primer pla de María José Campanario

María José Campanario, preocupada en descobrir quants diners han desaparegut del banc

Campanario s'emporta una sorpresa desagradable

María José Campanario està molt atenta al dia a dia dels seus tres fills. En aquests moments, gairebé tota l'atenció la concentra Hugo, el bebè que va néixer fa tot just unes setmanes. Tot i això, tant l'odontòloga com el seu marit no perden de vista els altres dos nois. La parella sap que també han d'estar molt damunt de Julia. És l'única que viu fora de casa i que té una vida més independent, però la joventut la porta a cometre certs errors. En certa manera, des de la distància intenten estar al corrent.

Campanario és conscient que ja és una reputada influencer i que es pot permetre tota mena de capricis. No obstant això, tampoc no volen que s'excedeixi. S'estimen més que porti una vida més austera, com ells, on no es permeten gaires luxes, però poden viure estupendament.

La família es va emportar les mans al cap després de comprovar què s'havia comprat la noia. És una gran apassionada de les bosses i resulta força freqüent que comparteixi a les xarxes socials objectes de marca d'alt standing. La seva última adquisició la va portar a desemborsar una quantitat de diners exagerats, per sobre dels 1.000 €.

Primer pla de María José Campanario somrient.
María José Campanario s'assabenta de l'alt preu que va pagar la seva filla per un complement. | Europa Press

Aquest complement, de la firma Louis Vuitton, és de mida petita amb un elegant clutch de pell. Precisament, amb anterioritat ja havia posat articles d'aquesta firma, de la qual sembla ser una gran seguidora. En aquesta ocasió, la filla de Jesulín es va decantar per la cartera de mà Felicie. A la pàgina web de la marca es pot adquirir per un preu de 1.100 €, però el model escollit per Julia resulta una mica més car. Com que és de color beix i estampat Monogram Empreinte, el cost és superior i s'eleva fins als 1.200 €.

María José Campanario sap que la seva filla és tota una referència al món de les xarxes socials. De fet, algunes marques hi confien des de fa temps perquè els faci promoció, però en aquest cas, és possible que s'hagi hagut de gratar la butxaca.

Aquest complement inclou, a més, un petit moneder extraïble amb cremallera, una petita cartera i una butxaca interna. Es presenta amb una cadena de 53 centímetres perquè es pugui penjar a l'espatlla. Pel que fa al sistema de tancament, està format per una solapa de pressió.

Cal dir que la influencer ja va comprar la bossa fa unes setmanes. Se l'ha poguda veure amb ell diverses vegades, ja que combina a la perfecció amb roba d'esport i d'estètica athleisure.

Els seus seguidors hi estaran molt atents. Resulta força freqüent que acabi posant a la venda tots aquells articles que deixa d'utilitzar quan es passen de moda. Per això, recorre a les plataformes de compravenda de roba.

Maria José Campanario porta una vida relaxada

María José Campanario, mentrestant, intenta portar una vida d'allò més relaxada. Després de ser mare està centrada completament en la cura del petit Hugo. Gairebé se l'ha vista en públic des que el bebè arribés al món. Només ha reaparegut per concedir una exclusiva amb el marit amb motiu del 20è aniversari del matrimoni. Van tenir ocasió de revelar com havien estat aquestes dues dècades junts i per confessar detalls del naixement.

Alguns experts asseguren que per aquesta entrevista es van arribar a embutxacar entre 50.000 € i 70.000 €. La intenció de la parella era rebre una mica més, però per a això havien de posar amb més membres de la família. De moment, van optar per aparèixer només ells. María José Campanario va admetre, a més, que havia guanyat una mica de pes, però no semblava gaire preocupada per això. Estima que en qüestió d'un any ho aconseguirà perdre.

▶️ Vídeo del dia