Pla general de la dissenyadora Vicky Martín Berrocal

Vicky Martín Berrocal confessa que la por és real i que no pot fer-ho sola

Vicky no amaga el terrible patiment de la persona que més s'estima

Vicky Martín Berrocal és conscient que la seva filla Alba és una dona que sol compartir diversos detalls de la seva vida amb els seus 300.000 seguidors d'Instagram. Se sent còmoda fent això i no defuig de revelar certs secrets que altres famoses de la seva edat prefereixen guardar-se per a elles.

La filla de l'empresària i El Cordobés ha tornat a fer servir les seves xarxes socials per exposar davant de tothom quines són les seves pors a la seva curta edat de 22 anys.

Com que sap que ho passa realment malament quan això té lloc, ha preferit explicar-ho als seus seguidors. No vol amagar el que li passa per intentar superar totes les pors que pateix. La filla de Vicky Martín Berrocal no és aliena a les pors que té una noia jove de la seva edat.

Vicky Martín Berrocal no amaga que les pors són reals

La seva família i els seus amics són els pilars més importants que té a la vida. I li fa por pensar que algun dia en pot perdre algun. A través de diversos stories, Alba Díaz ha estat tan sincera com ha pogut amb els seus seguidors, que li donen tot el seu suport en els mals moments.

Muntatge d'Alba Díaz i Vicky Martín Berrocal
La noia preocupa a la seva mare, Vicky Martín Berrocal, amb els seus últims 'stories'. | CatalunyaDiari
 

«Tinc molta por a la solitud, a no tenir els meus amics i família a prop o que no hi siguin. Tinc por de no estar a l'altura de vegades. Em fa pànic de tant en tant caminar sola pel carrer (encara que no m'estigui mirant ningú em sento observada), sobretot als passos de zebra», comença la seva confessió.

▶️ Vídeo del dia

A més, els espais foscos tampoc no li fan gens de gràcia. «Em fa coseta entrar als restaurants sola i no saber a quina taula estan els meus amics», sosté.

Alba Díaz revela el que li fa més por

«Em fa por perdre'm emocionalment, ja que em costa molt trobar-me (encara que de tot se n'aprèn i cada vegada em costa menys). Em fa por anar per un passadís llarg o pujar les escales amb la llum apagada. No ho sé, em fa por/pànic parlar davant de molta gent», ha exposat.

Alba Díaz sobre fons negre
Alba Díaz ha deixat tothom de pedra amb les seves confessions. | Europa Press
 

La noia ha travessat per moments molt durs personalment i ha vist com l'ansietat li provocava massa disgustos. «Quan tinc ansietat faig dues coses. Respirar profundament una bona estona i dir en veu alta 'Alba, ningú mor per ansietat'».

«Necessito connectar amb la terra bàsicament»

«Tanco els ulls i quan ja he fet el pas 1 i 2, recolzo els peus a terra i les mans a les cames per estar més en contacte amb el terra. I m'imagino que surten unes arrels dels meus peus que van travessant cada capa de la terra fins a arribar al nucli... Així fins que estic millor. Necessito connectar amb la terra bàsicament», confessa Díaz en un dels seus stories.

Imatge de Vicky Martín Berrocal i la seva filla, Alba Díaz
Vicky Martín Berrocal ha vist com la seva filla Alba Díaz pateix unes pors terribles. | GTRES
 

D'altra banda, la noia també ha contestat la pregunta sobre la seva intenció d'anar-se'n de nou a viure fora d'Espanya. Sembla que no veu amb bons ulls deixar el seu país, ara com ara. «La veritat és que no m'agradaria viure a un altre país. No canvio Espanya per res».

Per acabar, Alba confessa que el que més li agrada a la vida és menjar. Li encanta gaudir amb el menjar i és una assídua a tastar diferents restaurants. A més, ha exposat que el seu moment ideal del dia és «esmorzar, dinar i sopar».