Fotomuntatge d'Ana Obregón i el seu pare

El pare d'Ana Obregón i el seriós diagnòstic que confirma el que temia la seva família

Ana Obregón està molt preocupada per ell

Ana Obregón està vivint els pitjors anys de la seva vida.

El 2020 va perdre el seu únic fill, Álex Lequio, i només dotze mesos després, va haver d'acomiadar-se de la seva mare, Ana María. Precisament per això, en aquests moments, està molt preocupada pel seu pare, Antonio García, que fa mesos que arrossega diferents problemes de salut.

Tan inquieta està per ell, que ja té 96 anys, que aquests últims dies ha hagut de suspendre alguns compromisos professionals molt importants.

Ana Obregón, inquieta pels problemes de salut del seu pare

L'actriu d'Ana y los 7 ha trobat en el seu progenitor un dels seus grans suports des que va perdre els dos familiars esmentats. Ell s'ha convertit en el seu pilar vital. Per aquest motiu, té por del que li pugui passar.

▶️ Vídeo del dia

Ella i tot el seu clan estan pendents dia i nit d'Antonio, que va començar a patir problemes de salut l'any passat, quan va haver de ser ingressat a l'hospital.

Uns mesos després, al començament d'aquest 2022, es va contagiar de Covid i va haver de fer front a seriosos contratemps. Sense passar per alt que, a més, compta amb les xacres típiques d'una persona que és a prop dels 100 anys.

Ara, per si no n'hi hagués prou, al patriarca del clan García la salut li ha tornat a fer una mala passada. No sabem de què es tracta, però està clar que és una cosa seriosa, segons el comportament que aquests dies ha tingut Ana.

I és que, com ha reconegut la seva representant Susana Uribarri, ella ha hagut de cancel·lar compromisos professionals molt importants que tenia.

Ana Obregón i el seu pare, Antonio
Ana Obregón ha suspès cites professionals molt importants aquests dies per l'estat de salut del seu pare. | GTRES
 

Així, per exemple, la madrilenya ha suspès l'últim dia de rodatge de la pel·lícula dirigida per Paco Arango de la qual és protagonista. I no només el final de l'enregistrament, sinó també la festa posterior de l'equip que havia organitzat.

Però això no és tot. A més, s'ha vist obligada a haver de cancel·lar la seva presència a la gala d'aniversari de la solidària Fundació Aladina.

Tenint en compte les cites a les quals Ana Obregón no ha anat, queda clar que la salut d'Antonio pateix un seriós contratemps. Per això, la presentadora es troba en aquests moments tenint cura d'ell.

Ana Obregón plorant
Ana Obregón no se separa en aquests moments del seu pare. | GTRES
 

Ana Obregón té por de perdre el seu pare

La que fos presentadora de ¡Qué apostamos! té por d'acomiadar-se per sempre del seu progenitor. Ell és el seu gran suport i la persona més especial que en aquest moment té a la seva vida. Per aquesta raó, durant l'estiu no ha dubtat a aprofitar al màxim el temps per estar al seu costat.

N'és una bona mostra que, durant el mes de juny passat, han gaudit junts d'uns dies de vacances a Palma de Mallorca. Ho vam poder veure a través d'unes fotografies que va compartir al seu compte d'Instagram. En aquestes imatges, se'ls veia somrient mentre ella el besava amb tendresa.

Al costat d'aquestes instantànies, Ana Obregón va escriure: «M'estic aprofitant de tu aquests dies, pare. No paro de besar-te i abraçar-te. Una mica salvatge per part meva la meva presència sense gairebé res de maquillatge i sense pentinar, però amb molt d'amor».

«Encara que sé que per dins tu trobes infinitament a faltar l'amor de la teva vida i al meu, no ens diem res. Només ens abracem mirant aquell mar Mediterrani que un dia ens va fer tan feliços».