Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio li ensenya a Terelu la seva opció favorita de Bershka per menys de 50€

Alejandra ensenya a Instagram el seu 'outfit' ideal

Alejandra ens ensenya el seu millor look. I no us penseu que no es pot trobar d'una manera ràpida i senzilla perquè, de fet, el tenim molt a prop.

I no només el tenim a prop, sinó que també és un conjunt econòmic i força assequible per a les nostres butxaques. Es tracta d'un look que ens dona una bona oportunitat per poder inspirar-nos quan no tinguem ni idea que posar-nos. 

Bershka, la coneguda botiga del grup Inditex, ha estat la que ha patrocinat un dels conjunts de la nostra Alejandra Rubio a través del seu Instagram.

La filla de Terelu Campos, continua anant de compres, demostrant que llueix un gran estil, un fet que podem comprovar fàcilment, perquè ensenya els seus fantàstics outfits a través de les seves xarxes socials, I nosaltres som aquí per ensenyar-vos-els.

Alejandra Rubio ens ensenya els seus estilismes

L'armilla tailoring crop de Berhska color gris ha triomfat entre tota la roba de l'armari d'Alejandra Rubio. Es tracta d'una bona peça que ha conjuntat amb un jersei negre de coll cigne ajustat a la seva silueta amb els colors del propi outfit.

El jersei era de crop i deixava al descobert el seu melic. Una peça arriscada que ja s'ha convertit en tota una tendència per a les més joves.

Els pantalons tipus dad oversidez li ha quedat genial al conjunt. Una opció molt trendy i còmoda, que s'allunya dels pantalons rectes o skinny.

Un conjunt molt complet

Cropped i oversidez. Dues de les tendències que més s'estan veient aquest any 2022.

Les Doctor Martens han estat el retoc final per al conjunt d'Alejandra Rubio. Unes botes que sembla que no passen de moda i que són una aposta totalment encertada.

Aquest calçat combina estupendament amb els pantalons, que s'amaguen sota, com a la dècada dels 90.

Els accessoris que no faltin

Tot conjunt sempre ha d'anar acompanyat d'uns quants accessoris que arribin a fer aquest gran toc.

Alejandra Rubio mostrava a la publicació una bossa de la mà de Yves Saint Laurent,amb logotip model Loulou Toy negre i valorat en 1190€. Un complement molt ideal si necessites portar poques coses a sobre, com són les claus o el telèfon.

I atents. Alejandra Rubio està en tot i ho ha conjuntat amb el color del jersei i amb les botes ideals.

Un conjunt molt encertat

Molts cops no sabem què posar-nos i decidim fixar-nos en alguna celebritat, com Alejandra Rubio, per agafar alguna idea.

▶️ Vídeo del dia

Alejandra Rubio és una de les millors opcions quan estàs indecisa i no saps què posar-te.

El jersei ajustat per sota d'una armilla és una tendència que sembla estar agradant força. Elegant, formal i, sobretot, còmode. Unes qualitats que mai no poden faltar al nostre outfit.

El punt fort d'Alejandra Rubio

La filla de Terelu Campos no sap només vestir-se bé, sinó que també el maquillatge és un dels seus punts forts. Alejandra Rubio destaca a les fotos amb el seu increïble make up i ens dona dos consells.

La col·laboradora  és una persona que té uns trets molt marcats i sap treure'n partit. Atenta si ets una de les persones que té trets marcats.

El primer per potenciar el nostre make up és aplicar una mica de contouring sota el pòmul i una mica de base per crear el fons. Engrandim els ulls amb un smoky eye difuminat amb tons terra marrons.

I per últim, apliquem un pintallavis rosa que fa un make up d'allò més discret i senzill. Però alhora trencador.

Pel que fa al pentinat, Alejandra Rubio ha optat per pentinar-se cap enrere i recollir-se els cabells amb una cua alta. Un consell per a totes les que vulguin aconseguir un efecte lífting en tota regla.