Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón supera els problemes i té clar què fer amb l'herència

Ana pren la decisió definitiva després de la mort del seu fill Álex

Ana Obregón ha anunciat, fa uns dies a través de les xarxes socials i visiblement emocionada, una notícia que l'omplia d'il·lusió. Una novetat que, també, li feia plorar en recordar el seu fill mort fa dos anys.

Recordem que Álex Lequio, el fill de l'actriu i d'Alessandro Lequio, col·laborador de Telecinco, no va poder vèncer el fort diagnòstic del sarcoma. Ens referim a un càncer rar que afecta nens i joves.

Malgrat fer tots els esforços possibles per acabar amb aquesta maleïda malaltia, el maig de 2020 Alex va morir amb 27 anys. Des d'aquell moment, els pares del jove tenien un objectiu a assolir: sabien que el jove empresari desitjava alguna cosa concreta des que en va caure malalt.

Ana Obregón ja sap què fer amb la seva herència

Volia que, en honor seu, tant Ana com Alessandro creessin una fundació que portés el seu nom: Álex Lequio. A més, un dels objectius d'aquest projecte era ajudar les persones que han patit aquest demolidor càncer.

Així, els pares d'Álex no van deixar de dedicar-s'hi fins que, fa uns dies, per fi, ha vist la llum un dels projectes que més il·lusió faria al jove.

Muntatge Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
La mort Aless Lequio pel càncer va causar un immens dolor en la seva mare. | Catalunya Diari

Entre les metes d'aquesta nova fundació que han creat Ana Obregón i Alessandro Lequio està sol·licitar una inversió més gran en la investigació del càncer. També, proporcionar ajuda als malalts i a les famílies que estan passant pel pitjor moment de la seva vida.

«Estic molt emocionada per poder crear la fundació del meu fill després de dos anys de lluita, de vegades sense forces, paperassa, advocats, notaries, etc». Així començava el post d'Ana Obregón al compte d'Instagram.

«Per fi, comencem la nostra activitat». Alhora, l'actriu apuntava que la gran meta serà «la investigació, i aportarem el nostre granet de sorra per salvar vides».

«Està fent una magnífica tasca en el diagnòstic de Sarcoma»

A més a més, Obregón ha donat les gràcies a Alessandro Lequio, «pel teu incondicional suport per aconseguir-ho. Espero que el nostre fill estigui tan orgullós de nosaltres, com nosaltres d'ell». El comte ha respost a aquest afalac amb un «em sento molt orgullós d'allò que hem aconseguit».

També s'ha conegut que la primera aportació econòmica de la Fundació Aless Lequio anirà per al Proyecto Imperas.

Ana Obregón
Ana Obregón té una nova il·lusió relacionada amb un desig que sempre va tenir Aless. | GTRES

«Està fent una magnífica tasca en el diagnòstic de Sarcoma, aquest càncer rar que afecta, sobretot, nens i joves. I que pocs hospitals a Espanya poden diagnosticar per manca de finançament (dels diferents governs que hem tingut a Espanya) per a les tècniques necessàries. Un bon diagnòstic salva vides».

Ana Obregón dona 3.000 euros a la Fundación Aless Lequio

Amb motiu de la fundació, Ana Obregón tornava a Televisió Espanyola i va guanyar la primera edició del nou concurs estiuenc Mapi. L'actriu va voler destinar el premi de 3.000 euros a la Fundació Aless Lequio.

«És el que ell volia. Servirà per investigar el càncer i ajudar persones amb pocs recursos en aquesta llarga batalla», va revelar Ana, molt emocionada durant tot el programa.

La veritat és que l'activitat de la fundació que va crear en honor al seu fill va començar dos dies després de l'emissió de Mapi. Segur que, des del cel, Aless estarà orgullós del que va fer la seva mare després de tornar a TVE.