Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David descobreix que la seva ex té motius per no tornar després de tot

Antonio David s'assabenta que la relació està trencada

Antonio David es troba al mig de l'última polèmica que esquitxa de ple la seva ex, Olga Moreno. Tot i que el malagueny prefereix mantenir-se al marge, és evident que la situació l'afecta, ja que va tenir una relació amb la dissenyadora.

Durant més de 20 anys, el matrimoni va compartir cercle d'amics, entre els quals hi havia Ana Luque. L'exsupervivent va ser la màxima defensora d'Olga quan aquesta era a Hondures, coincidint amb el documental de Rocío. Ara, aquesta amistat està pràcticament trencada i el pare de Rocío Flores sap que no hi ha marxa enrere.

Antonio David s'assabenta de l'última polèmica de la seva ex

Antonio David va sorprendre fa unes quantes setmanes quan es va pronunciar sobre el concurs d'Ana Luque. Just quan la malaguenya s'enfrontava a la seva primera nominació, l'exguàrdia civil va demanar ajuda a les xarxes socials per salvar-la. Un moviment inesperat que va cridar molt l'atenció, tenint en compte que encara no s'havia pronunciat sobre el seu concurs.

D'aquesta manera, defensava a qui era la millor amiga de la seva dona encara quan més ho necessitava. Tanmateix, Luque va ser expulsada i a la seva tornada es va assabentar de la traïció d'Olga. La dissenyadora no la va defensar al plató i l'exsupervivent es va sentir decebuda.

Olga Moreno i Antonio David
Antonio David s'assabenta de l'última polèmica de la seva ex. | CatalunyaDiari
 

Ara, la relació penja d'un fil i l'Ana no s'ha tallat ni un pèl a explicar en quin punt es troba la seva amistat amb Olga. Afirma que encara no han pogut parlar en persona i que la seva relació està en stand by.

Tot i això, malgrat el distanciament, Luque encara confia a poder arreglar les coses. «Això espero, espero que quan vingui de les seves vacances a Eivissa tinguem una conversa perquè no m'agradaria trencar una amistat per aquesta ximpleria», explicava a Ana Rosa.

Ana Luque amb posat seriós al plató de 'Supervivientes'
Antonio David sap que la relació entre Ana i Olga està trencada. | Mediaset
 

L'exsupervivent vol solucionar els seus problemes amb l'ex d'Antonio David, encara que podria trigar més del que li agradaria. Sobretot perquè Luque va concedir una entrevista molt dura on va mostrar la seva decepció amb Olga.

«Com a persona no, però com a defensora sí, ella podria haver tingut més interès per mi i no és per enfadar-se», va comentar a Sálvame. A més, ha assegurat que no creia que la seva bona relació amb Jorge Javier hagués estat la causa del distanciament. «No m'ha dit mai que li molesti, mai m'ha dit res», assenyalava.

Antonio David sap que la relació està trencada

Antonio David s'assabentava en directe de la decisió que la seva ex havia pres respecte a la seva relació d'amistat amb Ana Luque. Era Isabel Rábago qui li anunciava al plató d'El programa del verano el que Olga opinava sobre la reconciliació.

«M'han dit que aquesta trobada no te la concedirà perquè està molt dolguda amb tu», confirmava la col·laboradora. Una notícia que Ana desconeixia i que rebia amb sorpresa. I és que, segons sembla, l'ex d'Antonio David està enfadada amb la seva amiga per no haver-li consultat la seva participació a Supervivientes.

«Jo ho vaig consultar amb el meu marit, les meves filles, el meu pare, vaig anar a aquest programa per ser Ana Luque, no per ser amiga d'Olga Moreno», es defensava.

Olga Moreno
L'ex d'Antonio David no vol saber res d'Ana Luque. | Mediaset
 

L'exsupervivent manté que si la seva amiga li hagués donat suport de la mateixa manera que va fer ella, hauria arribat molt més lluny a Supervivientes. D'aquí ve la seva decepció amb la sevillana i el distanciament entre totes dues.

De moment, l'ex d'Antonio David no s'ha pronunciat sobre això i continua gaudint de les seves primeres vacances com a soltera. Veurem si a la tornada trenca el seu silenci i si, definitivament, posa punt final a la seva amistat amb Ana Luque.