Muntatge Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco

Rocío Flores demostra a la seva mare que pot deixar-la sense feina abans del previst

Rocío s'implica en un nou projecte professional

Rocío Flores sempre ha dit que no tenia intenció de viure de la televisió tota la vida. De fet, durant els últims anys ha intentat formar-se en diferents disciplines pensant en un futur pròxim allunyat del focus mediàtic. Tot i això, la jove s'ha implicat recentment en uns nous projectes professionals que poden deixar la seva mare sense feina.

Per ara, la filla d'Antonio David col·labora a El programa de Ana Rosa sense descuidar els seus compromisos amb les xarxes socials. És una influencer amb centenars de milers de seguidors, convertint-se en tota una referent a Instagram. Però l'última feina que ha obtingut no té res a veure amb tot això.

▶️ Vídeo del dia

Rocío s'estrenarà com a mestra de cerimònies. S'encarregarà de conduir els Premis Golden Nail que tindran lloc el 12 de novembre al Palau de Congressos de Barcelona. Serà una cosa totalment nova per a ella, ja que per primera vegada es posarà davant d'un auditori per fer una presentació.

D'aquesta manera, aconsegueix seguir els passos de la seva mare. En el passat, l'hereva universal de Rocío Jurado es va atrevir amb aquesta faceta en diferents formats de televisió.

Va col·laborar de manera activa amb María Teresa Campos als seus espais matinals, a més de posar-se al capdavant d'Hable con ellas. També va fer el mateix en un altre programa que conduïa amb el pare Apeles. Per tant, ja compta amb unes quantes experiències a la televisió.

Imatge de Rocío Flores durant la gala de Supervivientes: Tierra de Nadie
Rocío Flores presentarà una entrega de premis al novembre. | Telecinco
 

Tot i això, per a la seva filla serà la primera vegada que hagi d'assumir la responsabilitat de presentar. De moment, està molt il·lusionada amb aquest projecte que li acaba de sorgir. «Allà ens veurem», confirmava a través de les xarxes socials.

Rocío Flores sap que totes les mirades estaran damunt d'ella i no pot defraudar. Aquests premis que conduirà se celebren cada any i pretenen reconèixer la tasca dels professionals i empreses del sector de les ungles.

És una proposta molt interessant per a ella, que li permetrà sortir, en certa manera, de la seva zona de confort. Gairebé sempre que s'ha posat davant una càmera ha estat per parlar de la seva família. Però, en aquesta ocasió, té l'oportunitat de mostrar-se tal com és, sense haver de suportar cap mena de càrrega.

Això sí, de moment no preveu deixar aparcada la televisió. S'ha convertit en la defensora més gran del seu pare, i continuarà una temporada més col·laborant a El programa de Ana Rosa. A més, saben que exercirà un paper molt important dins de la cadena durant els pròxims mesos.

Telecinco té previst emetre en obert la segona part de la docusèrie de la seva mare. I ella tindrà molt per aportar, sobretot dels últims mesos de vida de la seva àvia.

Rocío Flores va enviar un missatge a la seva mare

Rocío Flores va recordar recentment la seva àvia. Sempre va confessar públicament la seva admiració cap a ella. Amb motiu del 16è aniversari de la seva mort va revelar una cosa que no es coneixia.

En aquest missatge, també va tenir un record cap a Rociíto. «En l'etapa en què ja estava molt malalta, quan se'n va anar cap a Houston, aquesta part li agraeixo a la meva mare. D'estalviar-nos veure-la ja molt malalta», va confessar.

Rocío Flores amb posat seriós en un plató
La noia està preparada per assumir nous reptes professionals. | Telecinco
 

Per a alguns es pot interpretar com un gest d'acostament cap a la dona de Fidel Albiac. Però la reconciliació sembla més aviat llunyana, per no dir impossible. Fa molts anys que estan distanciades i no tenen cap intenció de fer el pas.

Rocío Flores considera que «tot hagués estat diferent si la meva àvia continués viva. Res d'això no hauria passat».