David Flores Carrasco

David Flores Carrasco assumeix la mentida de la seva altra mare sobre el nou amor

David Flores Carrasco ja sap la veritat dels rumors

David Flores Carrasco és fill de Rocío Carrasco, però fa anys que viu separat d'ella. Temps durant el qual ha trobat en l'ex del seu pare, Olga Moreno, un gran suport. Ell en viu al costat, i aquests darrers dies n'ha conegut el rumor que indicava que havia tornat a trobar l'amor.

Ella ha decidit concedir una entrevista a una revista i, així, el noi ha pogut saber que és mentida que torni a estar enamorada. I també, per tant, que no hi ha cap mena de relació sentimental amb el famós que se la vinculava.

David Flores Carrasco surt de dubtes sobre les xerrameques

El fill d'Antonio David és conscient que Olga s'està recuperant de la ruptura i gaudint al màxim de la seva solteria. Per això, per exemple, ha estat de vacances amb la seva amiga Marta López. La felicitat que la sevillana ha mostrat en tot moment ha fet saltar els rumors que podria estar novament enamorada.

En concret, s'ha especulat amb el fet que hauria iniciat una relació amb Agustín Etienne, el seu representant i també el de Rocío Flores. Tanmateix, ella ha volgut acabar ràpidament amb les xerrameques i ho ha fet concedint unes paraules a ¡Hola!.

Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores
David Flores Carrasco ha vist la sevillana negar la seva relació amb el seu representant. | Canva

Així, ha dit amb rotunditat: «És mentida, només és representant i amic, res més. Estic farta que m'inventin xicots. Estan tot el dia buscant-me parella. Amb Agus m'han vist i em seguiran veient perquè porta els meus assumptes professionals. No m'he d'amagar».

De la mateixa manera, ha deixat clar que ara no està interessada en l'amor. Ha exposat: «No estic per a parelles, el que em faltava! D'allò que tinc menys ganes ara és de tenir parella. Surto amb els meus amics i amigues i m'ho passo molt bé».

«No pots dir mai d'aquesta aigua no en beuré, però necessito una etapa de tranquil·litat. No estic per a enamorar-me. Avui espero que no arribi un nou amor a la meva vida».

Ha afirmat que es troba en un bon moment «fent una vida normal, amb la meva gent, la meva família, els meus amics i la feina».

David Flores Carrasco veu com qüestionen el seu pare

El germà de Rocío Flores sap que Olga segueix continua soltera, però també que el seu pare i la seva parella, Marta Riesco, han mentit. Han quedat en dubte per deixar caure que, si Antonio no se separa, no és per culpa de la seva ex. Aquella ho ha negat rotundament.

A l'entrevista esmentada, se li ha preguntat quina relació té amb el pare de David. La seva resposta ha estat aquesta: «Molt bé, amb una relació de respecte. Ell està en les seves coses i jo a les meves i no n'hi ha més. No tinc rancúnia. És el pare de la meva filla i no li desitjo res de dolent».

És més, ha afirmat amb rotunditat que no li molesta en absolut veure'l besar-se amb la seva parella: «Zero. Abans em feia mal, però ja no. He passat pàgina».

En aquest punt s'ha exposat que Marta es vol casar amb Antonio i que ha insinuat que aquest vol el divorci, però no li'l donen. Ha quedat clar que la reportera menteix perquè Olga ha afirmat el següent: «Ni n'hem parlat. Som a l'estiu, ja hi haurà temps. Si ho vol, que vingui ell, que m'ho digui i actuem en conseqüència. No hi ha cap problema».