Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano.

José Ortega Cano i el plor que demostra que el tractament no ha funcionat

Ortega Cano s'enfronta a un dels capítols més amargs de la seva vida

José Ortega Cano preocupa els seus cada dia una mica més. El torero ja no sap què fer perquè la pau torni a casa seva. De fet, algunes fonts apunten que ja han llençat tots la tovallola i que la ruptura matrimonial és un fet.

Altres, com Carmen Borrego, diuen que no, que el matrimoni format per Ortega Cano i Ana María Aldón encara pensa a reconciliar-se. Aparentment, fan vides separades i organitzen les seves agendes per no coincidir al domicili conjugal. Però després parlen i acorden uns mínims, principalment, pensant en el benestar del fill que tenen en comú, José María.

Sigui com sigui, el que va començar com una broma, arran de la col·laboració d'Aldón a Viva la vida, ha derivat en un drama de grans proporcions. A la crisi que ella es va encarregar d'insinuar, s'hi han afegit Gloria Camila, la filla del torero, i Gema, la filla d'Ana María.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
José Ortega Cano no es refà. | Telecinco
 

La dissenyadora tampoc no ha parat d'alimentar els rumors i tots han anat passant per caixa regularment a canvi de destrossar la pau familiar. L'únic que no ha entrat al drap, tot i estar al centre de la polèmica, és Ortega Cano. Ara, però, ha esclatat.

Ortega Cano i les llàgrimes que no pot evitar

José Ortega Cano ha esclatat i ha escridassat als periodistes que el persegueixen dia i nit. No aguanta la pressió mediàtica i està desbordat per l'actitud de les dues dones de la seva vida: la seva filla i la seva dona.

El torero no entén com continuen alimentant la polèmica i carregant-se l'harmonia familiar. Ana María Aldón confessava que patia ansietat i que anava a un psicòleg. Segons sembla, el torero també necessita ajuda professional per suportar aquest trist moment, segons publiquen diversos mitjans.

A més, el tractament que estaria seguint Ortega Cano no pot evitar que el torero estigui desesperat i a punt de col·lapsar. Segons Informalia, l'han vist plorant als jardins del seu àtic de Costa Ballena.

Sent ràbia i impotència de no poder frenar els rumors i que la seva pròpia família els fomenti. L'entorn del torero també està preocupat per com li pot afectar tot això la seva salut. Ortega Cano té 68 anys, la seva salut és fràgil i té problemes al cor.

Al disgust de la possible separació d'Ana María, s'hi sumaria el fet d'haver d'establir un règim de visites al seu fill petit. A més, Gloria Camila ja ha signat un contracte per entrar en un reality, on s'estarà com a mínim dos mesos tancada.

Massa cops durs per a un Ortega Cano desesperat i sense forces.

L'exclusiva que pot canviar les coses

José Ortega Cano té un únic al·licient enmig del caos i l'ha rebutjat. Segons s'ha publicat, el torero té damunt la taula una oferta de 70.000 euros per confirmar la seva ruptura amb Ana María Aldón.

Ortega no ha volgut entrar en aquest joc i l'ha rebutjada, de moment. La seva dona, Ana María, també tindria damunt taula el pagament d'entre 40.000 i 50.000 euros perquè ja no està amb el seu marit. Hi ha més dubtes, perquè alguns creuen que ja ha concedit l'entrevista més sincera i s'ha embutxacat aquesta quantitat.

Gloria i Gema, per la seva banda, segueixen cobrant per treure a la llum els draps bruts familiars. Gema ja ha dit que no ho va acabar de revelar tot i que vol seguir parlant. Gloria ha fitxat per Ya es verano i, des d'allà, continua cobrant per alimentar la incertesa.

I fins que el cos (o, més aviat, el cor d'Ortega Cano) aguanti.