Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana revela que són un menys a casa d'ençà que va passar el pitjor

Ana Rosa no pot amagar la pèrdua d'una peça clau del seu programa

Falten poques setmanes pel retorn d'Ana Rosa Quintana a la televisió després de lluitar contra un càncer que li van diagnosticar el novembre del 2021. Ara,està a punt de tornar al lloc on sempre va haver d'estar, però fa gairebé un any es va veure forçada a deixar la televisió indefinidament.

Així doncs, Ana Rosa va deixar als comandaments de l'espai matinal professionals com Ana Terradillos o Patricia Pardo. La veritat és que durant aquest procés, Ana Rosa ha anat seguint tot el que passava al programa que porta el seu nom. Però, des de fa un temps, a molts els ha estranyat una notable absència el motiu de la qual es podria saber ara.

Ana Rosa Quintana ja sap per què se n'ha anat sense avisar

I és que fa exactament un mes que Rocío Flores no trepitja un plató de televisió. Ja sigui a El programa del verano o per col·laborar a SupervivientesConexinó Honduras o a Tierra de Nadie.

La veritat és que ha estranyat a tothom que a la recta final del reality, la filla d'Antonio David no hagi donat senyals de vida. I és que se la va fitxar per això, per comentar les experiències dels concursants i per exposar tot el que va viure ella dos anys abans.

Ana Rosa Quintana amb posat seriós
Ana Rosa Quintana ja sap que són un menys al programa matinal on està desitjant tornar | GTRES

La realitat és que Ana Rosa Quintana ha vist com Rocío Flores s'ha absentat de la televisió. Ha preferit descansar durant un temps per agafar aire de cara al nou curs. Flores ha triat no col·laborar a El programa del verano, igual que han fet altres tertulians com Alessandro Lequio o Bibiana Fernández. A Ya es verano, el nou programa dels caps de setmana presentat per Frank Blanco, tampoc no l'hem vist aparèixer. Cosa que sí que ha fet la seva tieta Gloria Camila.

Ana Rosa Quintana, atònita després de revelar el seu nou projecte

De moment, desconeixem la data exacta de la tornada de Rocío Flores, tot i que tot apunta que, d'aquí a poc més d'un mes i possiblement amb el retorn d'Ana Rosa Quintana, veurem la parella de Manuel Bedmar de nou als platós de Telecinco. El cas és que, encara que Ro no surti a  la televisió, la noia segueix molt activa al seu compte d'Instagram.

En aquesta xarxa social, la filla de Rociíto ha decidit anunciar el seu nou repte professional i pel qual està encantada. I és que exercirà de mestra de cerimònies el dissabte 12 de novembre presentant els premis Golden Nails al Palau de Congressos de Barcelona.

El projecte professional que il·lusiona Ro Flores

Aquest esdeveniment tindrà lloc a la sala VIP de l'esmentat lloc a les 21.00 hores. Són els premis que es destinen exclusivament al sector de les ungles per la seva ajuda i creixement en l'àmbit artístic i professional.

Imatge de Rocío Flores durant la gala de Supervivientes: Tierra de Nadie
Rocío Flores no sap quan tornarà, però s'ha revelat un innovador projecte pel mes de novembre | Telecinco

Sens dubte, una nova faceta professional a la vida de Ro Flores que ha cridat l'atenció a la seva cap, Ana Rosa Quintana.  I és que ella està desitjant coincidir en un plató amb la filla de Rociíto. La realitat és que, durant  les últimes setmanes, la jove no ha estat envoltada de polèmiques com fa un any quan va sortir a la llum Contar la verdad para seguir viva.

Per sort per a la noia, la seva mare ja no ha carregat més contra ella a la segona part d'aquest documental. Una sèrie que, actualment, s'emet a la plataforma Mitele Plus i que, en qüestió de setmanes, podrem veure a Telecinco.