Julio Iglesias

Julio Iglesias confirma que el seu problema no té cura i avisa als seus hereus

Julio Iglesias podria haver pres una decisió amb la seva herència

Julio Iglesias torna a estar en boca de tots, malgrat que no vulgui. Recentment ha estat a Espanya, passant uns dies de vacances a la mansió que posseeix a la Costa del Sol. Han estat dies en què se l'ha pogut veure bé de salut, a la platja, passejant i sense aparentment problemes de mobilitat.

Les alarmes al voltant de la salut de Julio saltaven fa unes quantes setmanes. Suposadament, el seu amic, José Luís Rodríguez 'El Puma', el va anar a visitar a causa del seu delicat estat de salut del cantant. Ràpidament es va desmentir la informació per part dels seus protagonistes, però no era la primera vegada que es posava en dubte la seva fortalesa física.

Així doncs, el seu pas per Espanya ha servit per fer callar els rumors. I és que el cantant no està gens malament de salut, encara que els seus 78 anys, que al setembre seran 79, sí que li pesen.

Els problemes que té són els propis d'aquesta edat, sumats als d'esquena que té des de fa dècades. Davant d'això, lògicament, Julio ja no és el 'xaval' que ell pretén ser i en les seves (poques) actuacions en directe, es nota la seva avançada edat.

Julio Iglesias
Julio Iglesias està millor de salut del que alguns han volgut donar a entendre | GTRES

Davant el pas del temps no hi ha cura, per la qual cosa Julio, lògicament, ha de portar una vida d'acord amb la seva edat. Això vol dir que ha de prescindir dels excessos d'antany i viure tranquil·lament, gaudint del que ha aconseguit durant tants anys.

I és que, es tracta de l'artista més important i internacional que ha donat Espanya i això també li ha reportat una immensa fortuna. A banda d'això, ningú sap exactament quants diners té Julio Iglesias.  A Ya es verano s'ha parlat d'una fortuna d'uns 800 milions de dòlars.

A això, però, cal sumar-hi els drets d'autor de les cançons de l'artista, que sumen una quantitat anual interessant. A més, tots aquests diners recauran el dia que Julio mori en els seus fills. Però a tots? Doncs, el periodista Aurelio Manzano té la resposta

Julio Iglesias podria haver desheretat un dels seus fills

Julio Iglesias té vuit fills reconeguts. Chábeli és la més gran, juntament amb Julio José i Enrique són fills d'Isabel Preysler.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
Julio Iglesias posseeix una impressionant fortuna | Gtres

Després hi ha Miguel Alejandro, Rodrigo, Victoria, Cristina i Guillermo que són fills de Miranda Rijnsburger. D'altra banda, hi ha Javier Santos, de 46 anys que lluita per demostrar que també és fill seu. Actualment està esperant el veredicte del Tribunal d'Estrasburg sobre això.

Segons ha explicat Aurelio Manzano a Telecinco, Julio hauria desheretat un dels seus fills 'oficials'. Segons Manzano, faria anys que no hi ha relació entre aquest fill, del qual no se n'ha revelat el nom, i el seu pare. Per aquest motiu, l'artista hauria renunciat que heretés res de la seva abundant herència.

És també rellevant sobre això, on es durà a terme el repartiment de l'herència del cantant, el dia que ja no hi sigui. A Espanya, els hereus poden reclamar la llegítima del total de béns a heretar.

Com que la fortuna de Juliol és tan impressionant, es tracta d'un bon pessic. Si, per contra, el repartiment es fa d'acord amb les lleis d'un altre país, per exemple els Estats Units, no cal deixar una part mínima de l'herència a cada fill de manera obligatòria.

Una de les que ja es beneficia directament dels diners de Julio Iglesias és la seva filla gran. En el seu moment, l'artista li va cedir els drets de la cançó De niña a mujer, de manera que anualment percep uns ingressos extres per això.

Els fills de Julio en parlen meravelles

Julio Iglesias no és gaire amic dels mitjans de comunicació espanyols, ja que considera que no el tracten bé, incidint més en els problemes de salut o polèmiques familiars que en destacar la seva trajectòria.

▶️ Vídeo del dia

Els seus fills grans són els més populars i sempre que han tingut ocasió, han cantat les excel·lències del seu pare. Per contra, els fills de Miranda són tremendament discrets i esquius amb els mitjans de comunicació i prefereixen la tranquil·litat de l'anonimat.

Sigui com sigui, tots (excepte un, segons Manzano) viuen amb la tranquil·litat de tenir la vida resolta gràcies al qual heretaran del seu pare.