Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores confirma el rumor sobre el seu impactant estat després de la intervenció

Rocío Flores ha pres una dràstica decisió respecte al seu físic

En els darrers temps, Rocío Flores ha fet un gran canvi tant mentalment com físicament. Per descomptat, ja no queda res d'aquella jove tímida que defensava el seu pare a Gran Hermano Vip o fins i tot entrava temorosa a Supervivientes.

Ara, la filla de Rocío Carrasco, de mica en mica, està aconseguint ser la dona que aspira a ser algun dia. De fet, així mateix ho ha demostrat des que va abandonar Hondures.

En el moment en què va aterrar Espanya, la germana de David Flores, aprofitant el pes que havia perdut, va començar a menjar més sa i incloure l'esport a la seva rutina. A més a més, ha optat per fer-se algun retoc per aconseguir l'aparença que volia tenir.

De fet, l'exclusiva que va donar per a Semana va apuntar que havia complert el seu objectiu principal. Tot i això, ara, Ro Flores ha volgut seguir canviant el seu físic i s'ha fet uns nous retocs.

Primer pla de Rocío Flores.
La 'influencer' ha decidit passar una altra vegada per l'experiència dels retocs | Instagram: rotrece

Rocío Flores, novament s'ha sotmès a un canvi de 'look'

Fa uns mesos, la filla d'Antonio David va fer el primer pas per canviar el seu físic. Així mateix, es va realitzar una 'lipoescultura' amb la seva exmadrastra Olga Moreno per treure's alguns quilos de més. De fet, va aconseguir eliminar un total de quatre quilos, encara que va confessar que on els notava més era «a la roba».

Després d'uns durs i dolorosos mesos de recuperació postoperatòria, fa aproximadament més d'un mes, Rocío Flores donava la primera exclusiva en solitari per mostrar el seu gran canvi.

▶️ Vídeo del dia

La jove posava per a Semana amb un increïble aspecte i al·legant que «ara soc una dona nova». De fet, el reportatge fotogràfic es devia amb motiu que la 'influencer' havia perdut, ni més ni menys, que 25 quilos.

A més, no només es va poder veure que el seu cos havia canviat considerablement, sinó que el seu rostre s'havia aprimat pel canvi d'hàbits i per alguns retocs. Entre ells, s'inclou una 'bichectomia' per afinar i treure el greix dels pòmuls, així com retocs amb bòtox i àcid hialurònic.

Justament, quan tot indicava que havien cessat els retocs, Rocío Flores ha tornat a sorprendre tots els seus seguidors amb un nou canvi. En aquesta ocasió, la jove ha optat una altra vegada per emplenar-se els llavis amb àcid hialurònic. D'altra banda, també s'ha injectat bòtox i vitamines amb àcid Dermapen en el front i a les potes de gall.

La veritat és que la neboda de Gloria Camila haurà volgut lluir un aspecte «renovat» i molt més revitalitzat. De manera que ha volgut que els seus llavis siguin molt més gruixuts i hidratats, a més que el seu rostre estigui més «ferm» i que no sigui visiblement «relaxat».

Sens dubte, altres passos més que ha fet per arribar a ser la dona en què es vol convertir. De fet, cada cop més, demostra que està feliç amb els resultats que ha obtingut respecte al seu físic. «M'estimo a mi mateixa més que mai», va comentar per a Semana.

El nou projecte professional de Rocío Flores fora de la televisió

En els darrers temps, Rocío Flores s'ha convertit en una de les col·laboradores d'El programa de Ana Rosa. Poc temps després, també se sumava a l'equip de Ya son las ocho, encara que li va durar poc la faceta de tertuliana perquè el programa va ser cancel·lat.

No obstant això, tot semblava indicar que la 'influencer' s'uniria al nou format de Telecinco, Ya es verano, però no ha estat així. Encara que, hi ha la possibilitat que la jove vagi esporàdicament a l'esmentat espai amb motiu que la seva tia és una de les concursants de Pesadilla en el Paraíso.

Primer pla de Rocío Flores.
La 'influencer' és feliç després del futur professional que l'espera | GTRES

Sens dubte, respecte a la seva vida tant personal com professional tot va vent en popa. És més, a aquests plans de treball se suma un nou projecte que a Rocío Flores li fa especialment il·lusió.

I és que la filla d'Antonio David serà la convidada especial i padrina del sopar de gala del Congrés Internacional Golden Nail Congress. El destacat esdeveniment se celebrarà el proper 12 de novembre al Palau de Congressos de Barcelona. Davant d'això, Rocío es troba plena de felicitat gràcies a la nova oportunitat laboral que li han concedit.