Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient

La desesperació dels fills d'Ortega Cano: demanen salvar la vida del seu pare

Els fills d'Ortega Cano estan molt preocupats per la seva salut

José Ortega Cano preocupa molt. Fa unes quantes setmanes que suporta moments de molta tensió i el seu entorn tem que tot això li pugui passar factura. Les especulacions sobre el final del matrimoni han generat moltes hores de televisió i unes quantes portades de revista.

En una de les seves últimes intervencions públiques va aparèixer excessivament alterat. Va carregar amb duresa contra els col·laboradors de Sálvame, als quals va acusar de fer-li la vida impossible. Es mostrava molt fart per la situació generada.

La filla d'Ortega Cano reclamava el cap de setmana passat als mitjans que no fossin tan durs amb ell. Que entenguessin la situació per la qual estava travessant. Gloria Camila sempre ha estat el seu gran suport des que va morir Rocío Jurado, però ara sembla disposada a deixar-lo sol.

La jove formarà part del nou reality de Mediaset, Pesadilla en el paraíso, on coincidirà amb Omar Sánchez i Pipi Estrada. Són els dos noms que s'han confirmat, juntament amb el de la col·laboradora.

Fa unes hores, la filla d'Ortega Cano oferia les seves impressions sobre la seva participació en el programa de Telecinco. Es mostrava il·lusionada per aquest desafiament, però també hi entrava amb certa incertesa. Està una mica angoixada per la situació que viu el seu pare.

«A Supervivientes vaig anar amb només 21 anys, era una nena. Ara soc gran i vaig més segura de mi mateixa», admet. Té en tot moment molt present el seu pare, que no passa per una bona situació personal.

José Ortega Cano somrient
Ortega Cano no passa per un bon moment personal. | GTRES
 

«Em preocupa que ell estigui bé, però també ens va bé que cadascú prengui les seves decisions», assegurava. Considera que serà bo per a tothom que romangui un temps apartada del conflicte familiar.

Ortega Cano tindrà ara la possibilitat d'arreglar les seves diferències amb Ana María. Expliquen que està molt condicionat per tot el que li diu Gloria Camila. Per això, la seva estada al reality el pot ajudar a deslliurar-se d'ella i a prendre decisions pel seu compte.

Després de tot el que ha experimentat en aquestes últimes setmanes, la filla del torero no perd el seu sentit de l'humor. «Gairebé prefereixo ser-hi dins que aquí fora, amb tota aquesta situació», va dir.

Aprofitava l'espai on col·labora, Ya es verano, per revelar el tipus de relació que manté amb la dona d'Ortega Cano. Va confirmar que entre elles no hi ha cap tracte.

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila durant el funeral de Jaime Ostos
Ortega Cano amb Gloria Camila i Ana María. | GTRES
 

«No em pronunciaré, però sí que sé quina és la situació. Jo amb Ana María ara no hi tinc relació, estem exactament igual que fa una setmana», assenyalava amb sinceritat. Tampoc va voler referir-se als rumors de separació del matrimoni, que cada vegada sonen amb més força a les redaccions.

Ortega Cano, preparat després de l'últim moviment d'Ana María

Ortega Cano desmenteix en tot moment la separació de la seva dona. Tot i això, els últims moviments que ha fet Ana María Aldón són una mica sospitosos.

Mentre que el torero estava a la casa familiar de Madrid, ella decidia passar uns dies a l'àtic que tenen a Costa Ballena. Sorprenia que hi anés quan ella té un altre habitatge a Sanlúcar de Barrameda, a uns quants quilòmetres.

Pel que sembla, es tractaria d'una recomanació dels seus advocats. No volen que es consideri com un abandonament de la llar. Saben que, si fos així, resultaria molt perjudicial per a ella en el cas que es produís la separació del matrimoni.

Ortega Cano es quedarà sense el seu gran suport durant unes quantes setmanes. Ara falta per veure si anirà als platós de Telecinco a defensar-la. Fa pocs dies no dubtava a carregar contra la cadena per tot el mal que li estaven fent.