Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile, exposat pel negoci que s'amaga darrere de 'Supervivientes'

Paolo Vasile, assenyalat després del que ha revelat una famosa exsupervivent

Fa 30 anys que Paolo Vasile és el conseller delegat de Mediaset. Des d'aleshores, Paolo ha marcat tota una època a la televisió espanyola i especialment a la seva cadena preferida, Telecinco.

Al canal principal de Mediaset hem vist com apareixien els primers realities, com aquella primera edició de Gran Hermano l'any 2000. A partir d'aquí van sorgir multitud de nous programes i realities que han encantat als espectadors. També han creat certa curiositat a l'audiència a l'hora de conèixer certs secrets d'aquests programes.

Paolo Vasile, aclaparat després del que ha revelat una exsupervivent

La veritat és que sempre s'ha especulat sobre els diners que cobren els participants dels realities. És una pregunta que no gaires concursants s'han atrevit a respondre. En molts casos, estem parlant de quantitats estratosfèriques. Els caixets es disparen si ens referim a personatges com Isabel Pantoja o Kiko Rivera, entre altres 'VIPS' del nostre país.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile no permet revelar els seus sous als concursants dels seus programes | EUROPA PRESS

De tot això ha parlat Marta Peñate després de sortir de Supervivientes, que s'ha quedat a les portes d'emportar-se els 200.000 euros. Finalment, els va aconseguir Alejandro Nieto.

L'audiència li va girar l'esquena a l'últim minut, però la canària està més que satisfeta d'haver arribat fins a la recta final del programa. I tot després de passar gairebé 45 dies sola a Playa Parásito.

Durant les últimes hores, Marta Peñate ha cregut oportú fer un 'preguntes i respostes' a través de les seves stories d'Instagram. Ha resolt gairebé tots els dubtes dels seus fidels seguidors que volien saber què tenia a explicar després d'embarcar-se en una aventura tan apassionant.

Paolo Vasile veu com Marta Peñate contesta la pregunta del milió

Així doncs, la pregunta del sou que hauria cobrat setmanalment la parella de Tony Spina no podia faltar entre les qüestions enviades.

Marta Peñate
Marta Peñate s'ha sincerat amb els seus seguidors | TELECINCO
 

Tot i que la Marta sap que és una pregunta que agrada als seguidors del programa, finalment no ha volgut revelar els milers d'euros que s'ha embutxacat. Abans de contestar aquesta qüestió, a la canària li han preguntat quan la podríem tornar a veure en un altre reality.

«Em pregunteu molt això, he de reconèixer que estic una mica saturada, en dos anys n'he fet cinc. Crec que és moment de descansar i que vosaltres descanseu de mi, ara mateix tinc altres plans. Em seguireu veient, però no com a concursant», revelava la parella de Spina.

Ara sí, sobre la pregunta del milió de quant va cobrar a la setmana a Supervivientes, Peñate ha revelat en primer lloc, de manera irònica, el següent.

Paolo Vasile, implacable: «Em pregunteu molt, però això és confidencial»

«Vaig anar-hi sense cobrar», contestava la canària entre rialles. «Aquestes preguntes no les puc resoldre, em pregunteu molt, però això és confidencial. És cert que es cobra per setmana, però quant, no us ho puc dir», aclaria.

Amb tot, els seguidors de la supervivent s'han quedat amb les ganes de saber la calerada que hauria guanyat Marta durant el seu periple pel concurs.

Marta Peñate a la platja de 'Supervivientes'
Marta Peñate, durant el seu pas pels Cayos Cochinos | Mediaset

Paolo Vasile ha vist com una de les millors concursants de Supervivientes 2022 recordava que a l'illa va arribar a estar nou dies sense fer les seves necessitats. Ara,  a la vida real, a Madrid,  s'està volent controlar molt a l'hora de menjar perquè no pateixi el tan freqüent efecte rebot.

Marta, a qui a la final vèiem una mica desanimada, amb la mel als llavis després de perdre el gran premi, ha recuperat l'optimisme. Ho ha fet després de veure com li arribaven centenars de preguntes dels seus seguidors interessant-se per la seva vida actual després del seu pas pels Cayos Cochinos.