José Ortega Cano a un photocall

Ortega Cano es prepara per al nou reality que l'apartarà de la seva persona especial

Ortega Cano perd al seu màxim suport just en el seu pitjor moment

Ortega Cano no guanya per a disgustos. El vidu de La más grande s'assabentava el darrer cap de setmana del nou projecte televisiu de Gloria. La colombiana, el màxim suport d'Ortega, confirmava la seva participació a Pesadilla en el paraíso, el nou concurs que prepara Telecinco.

Enmig de la polèmica per la suposada separació del matrimoni, l'extorero es queda completament sol. Una decisió que irritarà i complicarà encara més la delicada situació de la família. Gloria ha pres la determinació d'allunyar-se de tot i de tots mentre el pare lidia amb el seu pitjor moment.

Ortega Cano es queda sol

Ortega Cano continua estant a l'ull de l'huracà mediàtic. Dimecres que ve, una nova exclusiva de la seva dona podria acabar amb el seu matrimoni públicament i l'extorero es prepara per al pitjor. D'un temps ençà, els seus ànims han decaigut de manera considerable i hi ha qui afirma que ho està passant realment malament.

Mostra d'això són les contínues sortides de to que ha protagonitzat amb alguns reporters les últimes setmanes. En aquests moments, només la seva filla Gloria Camila roman al seu costat i pendent de la salut. Va ser ella la primera que va anar a veure'l quan va aparèixer per primera vegada a Sálvame en un estat de nerviosisme molt preocupant.

Tot i això, aquest suport incondicional té les hores comptades. El darrer cap de setmana, Ya es verano, programa on col·labora la colombiana, va anunciar el seu fitxatge pel nou reality de Telecinco. Pesadilla en el paraíso comptarà amb la participació de Gloria just en el pitjor moment per al seu pare.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
José Ortega Cano s'assabenta que la seva filla participarà en el nou 'reality' de Telecino. | GTRES

«Prefereixo anar-me'n a munyir vaques ara mateix», sentenciava la filla d'Ortega mostrant la seva determinació d'allunyar-se del seu pare. Una notícia que sorprenia tenint en compte els nombrosos fronts que té ara l'extorero.

La col·laboradora sempre ha estat la primera a treure la cara pel seu pare i ara es quedarà completament sol davant del perill. Una de les coses que podrien haver contribuït al mal humor que darrerament té Ortega.

Ortega Cano emmudeix: «No me'n vaig tranquil·la del tot»

Ortega Cano està veient com el seu futur cada cop pinta més negre. Els problemes l'amenacen i tot el seu món està a punt de saltar pels aires. La seva paciència ha arribat al límit i és evident que passa el seu pitjor moment.

Per això, la marxa de la seva filla suposa per a ell un dels cps més durs. Cal no oblidar que la participació de Gloria al concurs suposarà un maldecap més per a l'extorero. Per no parlar que no podrà comptar amb la seva ajuda i companyia mentre estigui al reality.

Gloria Camila i Ortega Cano
Gloria Camila deixa sol al seu pare en el seu pitjor moment. | CatalunyaDiari

La col·laboradora n'és conscient i no és aliena al que suposarà per al seu pare estar-ne allunyat. «És una de les parts que em preocupa més, no me'n vaig tranquil·la del tot», explicava a Ya es verano. «M'encantaria ser aquí i ajudar-lo, però crec que ens vindrà bé fer camins separats i que ell prengui les seves decisions», afegia.

És clar que alguna cosa ha hagut de passar dins del clan perquè Gloria hagi decidit deixar el seu pare en el seu pitjor moment. La seva decisió ha cridat molt l'atenció tenint en compte, no només que es desentén de tot, sinó allò que suposa la seva participació en aquests moments.

És el fitxatge estrella de Pesadilla en el paraíso per l'interès mediàtic que genera en aquests moments per les seves polèmiques familiars i vol aprofitar-ho. Encara que això suposi deixar que el seu pare lidiï sol amb els seus propis problemes.