Miguel Marcos

Miguel Marcos sap que l'esbroncada espanta la seva dona perquè ho posa en perill tot

Miguel Marcos no s'esperava aquesta reacció

Miguel Marcos està molt preocupat per la seva dona. I és que, la darrera gran discussió que ha protagonitzat una de les seves millors amigues podria suposar un abans i un després en la seva relació sentimental.

Des que va tornar d'Hondures, la vida d'Anabel Pantoja ha canviat completament. Després de més de 90 dies gaudint de la seva història d'amor amb Yulen Pereira, la col·laboradora de Sálvame s'ha hagut d'enfrontar als fantasmes del seu passat.

Miguel Marcos entrant a casa seva
Miguel Marcos, preocupadíssim per la seva dona | Europa Press

I és que, abans d'emprendre la seva aventura a Supervivientes 2022, la tertuliana va tenir un fugaç idil·li amb José María, un cambrer que va conèixer en una de les seves sortides.

Ara, Miguel Marcos ha hagut de veure com la gran amiga de ' la princesa del pueblo' ha perdut els papers amb el programa on treballa.

Miguel Marcos no s'esperava aquesta reacció

Miguel Marcos no es pot creure el que acaba de veure. I és que, el que menys s'esperava el sanitari era la reacció que la Pantojita ha tingut amb els seus companys de feina.

Aquest divendres 5 d'agost, el Deluxe va tenir l'oportunitat de comptar amb la presència José María al plató. Després de diverses promeses incomplertes i de diverses insolències, el jove va decidir sotmetre's a un polígraf perquè tota la veritat sortís a la llum.

I mentre ell s'enfrontava a les preguntes dels col·laboradors del format, la influencer estava gaudint amb el seu xicot en un concert a la ciutat gaditana, El Puerto de Santa María.

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel mostra la seva pitjor cara | Telecinco

Una reportera s'hi va traslladar per poder parlar amb l'amiga de 'la Esteban', però es va trobar amb una escena que no esperava. I és que, segons la periodista, Anabel es va mostrar molt distant amb el programa.

«Hola, maca. Perdona. Però no em posaré allí amb una càmera. Hi ha més de 50.000 persones allà dins i em fa por», va assegurar l'exsupervivent, deixant Miguel Marcos totalment al·lucinat.

«Jo no tinc l'obligació de contestar les vostres preguntes, així que deixeu-me tranquil·la que vull estar amb la meva gent i gaudir del concert».

«Si us plau, em podeu deixar tranquil·la, de debò. No tinc per què atendre-us, no és la meva obligació. Aleshores, deixa'm tranquil·la, que me n'aniré a prendre alguna cosa i vull entrar al concert i hi ha moltíssima gent. Em fa por».

Després d'aquestes paraules, la reportera del Deluxe li va preguntar a l'amiga de Miguel Marcos per què estava tan enfadada amb el programa en què fa anys que treballa, però la periodista no va obtenir resposta.

Després de veure aquesta desagradable escena, la reportera va tenir l'oportunitat d'explicar a tota l'audiència de Telecinco què havia passat.«Anabel està molt enfadada», va començar relatant la comunicadora.

Anabel Pantoja, Yulen Pereira, Tania Medina i Alejandro Nieto en un concert
L'amiga de Miguel Marcos se'n va de concert | INSTAGRAM (@YULENPEREIRA)

«Nosaltres hem aconseguit entrar a la zona VIP i, tan aviat com l'hem vist, hem baixat les escales per parlar amb ella. Venia amb Yulen, amb Alejandro Nieto i amb Tania Media. Ens hi hem acostat, ella se n'ha anat i hem fet un recorregut d'uns quatre minuts pel pàrquing darrere seu».

Un cop va posar tots els televidents en situació, Miguel Marco es va poder assabentar del que veritablement li passava a l'amiga de la seva dona. I és que, segons l'enviada del programa, «Anabel ha dit textualment que té por».

«Ahir li va agafar un atac d'ansietat. M'ha ensenyat la mà i realment estava tremolant. No sé si li fa pànic la gent, però efectivament no ens ha volgut atendre», va acabar la reportera, deixant tots els seus companys de plató sense paraules.

▶️ Vídeo del dia

«Jo no m'atreveixo a jutjar res. La situació d'Anabel és força complicada», va opinar María Patiño, mentre que José María assegurava que ella és una noia alegre i simpàtica. «No m'agrada veure-la així», va assegurar el convidat.