Primer pla d'Omar Sánchez

Omar Sánchez revela els seus pitjors temors sobre el bebè i trenca a plorar

Omar Sánchez no supera el que Anabel ha confessat sobre la seva maternitat

Omar Sánchez continua ressentit després de tot el que ha vist a Supervivientes al llarg dels tres mesos en què ha concursat la seva encara dona Anabel.

La veritat és que el canari va veure l'inici de l'idil·li d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira. La seva història d'amor es va anar desenvolupant a l'illa, tot i que per a molts no era creïble. Ara, tot continua després d'haver-se acabat el reality.

Durant els últims dies, s'ha vist a la parella del moment fent diversos plans i no fa pensar que l'amor hagi acabat entre tots dos. La veritat és que Anabel Pantoja no ha perdut el temps després d'aterrar a Espanya després de la seva aventura a Hondures.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez es retroben a 'Déjate querer'. | GTRES
 

Omar Sánchez no dona crèdit

Una de les primeres coses que va fer va ser retrobar-se amb el seu ex a Déjate querer. Amb tot, va protagonitzar un dels cara a cara més esperats i més emotius des de fa temps.

A més, l'encara dona d'Omar Sánchez també va deixar la seva empremta a l'exclusiva que va oferir a la revista Lecturas. Una exclusiva en què va repassar tots els temes en relació amb la seva vida amorosa i al seu pas pel concurs.

Un dels assumptes de què va parlar a l'entrevista va ser sobre les seves intencions de ser mare. I és que el tema de la maternitat va ser un tema que va cridar i molt l'atenció a Omar Sánchez.

El va sorprendre la naturalitat amb què va parlar d'aquest tema amb Yulen Pereira, però les paraules d'Anabel no volien dir tot el que semblaven. I és que, com tots sabem, a Supervivientes hi ha moltes hores mortes. I les converses poden derivar en diferents debats i temes que en una situació de vida rutinària no sorgirien.

▶️ Vídeo del dia

Anabel Pantoja aclareix què ha passat amb el bebè

Sembla que això és el que li va passar a l'ex d'Omar Sánchez i així ho va voler explicar a les pàgines de Lecturas.

A Supervivientes 2022 va esmentar aquesta opció de vida, però finalment ho ha volgut aclarir. Quan li han preguntat pel tema, que a Hondures no deixava de recalcar que li agradaria ser mare, ha confessat que «estava molt avorrida. I volia buscar noms perquè ja no sabia de què parlar».

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel no vol ser mare de moment. | Telecinco
 

El cas és que s'ha fet enrere per a sorpresa de molts. La neboda d'Isabel Pantoja ha revelat que «allà molts companys et comencen a parlar de nens i de nebots i vaig pensar en això, que se m'estava passant l'arròs». Alhora, és conscient que «ara mateix no tinc la situació idònia per tenir nens».

«Potser d'aquí a un parell d'anys et dic que no»

Cal aclarir que la maternitat no la descarta, però no a curt termini. Anabel ha admès que «en algun moment de la meva vida m'agradaria ser mare, si es donés l'oportunitat».

Sobre el que s'ha dit de tenir un fill amb Yulen, la sevillana ha expressat que «tothom parla que ja vull tenir un fill. I els meus pensaments eren per d'aquí a un parell d'anys». Però mai no se sap a la vida i pot passar que «d'aquí un parell d'anys et dic que no, no ho sé».

Veurem si, finalment, Anabel deixa passar el temps i la vida és la que li va marcant el camí de la maternitat. I si és amb Yulen o amb un altre home amb qui decideix ser mare.