Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

José Ortega Cano, obligat a allunyar-se de la seva filla en canviar el testament

En ple conflicte familiar, José Ortega Cano ha de fer front a un autèntic cop

Des que el matrimoni entre José Ortega Cano i Ana María Aldón va començar a estar a l'ull de l'huracà, els mitjans no han parat d'aguaitar la parella. La veritat és que, després d'uns dies en què cap dels dos ha aparegut públicament, la polèmica al seu voltant segueix el seu curs.

Així mateix, l'extorero ja ha arribat al límit i no pot continuar aguantant més l'assetjament mediàtic. Sens dubte, han estat diverses vegades en què el torero ha protagonitzat una escena on ha perdut completament els papers, però, ara, fa uns dies que és molt tranquil

Fins ara travessava uns breus moments de pau. Ahir, 7 d'agost, va descobrir que el conflicte familiar podria augmentar considerablement després d'una dràstica decisió que ha pres Gloria Camila. Una determinació que la jove podria haver acordat per allunyar-se de tots els escàndols mediàtics, però que, per contra, podria perjudicar el seu pare.

Ortega Cano rep un cop dur de qui menys s'ho espera

Certament, Ortega Cano no guanya per a disgustos. En plena polèmica familiar en què el torero es debat entre el divorci o la reconciliació amb Ana María Aldón, ha arribat a la seva vida un nou cop. En aquesta ocasió, per part de la seva filla.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
El torero preveu que la polèmica no s'aturarà, sobretot després d'allò que ha fet la seva filla. | GTRES

Fa només una setmana, van veure Ortega Cano amb el seu fill petit, José María, passejant amb bicicleta per Costaballena. Va ser llavors quan la premsa va començar a crivellar-lo a preguntes sobre la seva possible separació amb la dissenyadora. Després de la insistència per part dels periodistes presents, el torero no podia evitar explotar contra ells.

«Deixeu-me tranquil!», esclatava. «Voleu que em posi violent i que vagi a la presó? Que em deixeu tranquil, ara mateix, que em deixis tranquil», exclamava furiós i cridant.

No obstant això, tot indica que aquesta situació d'assetjament mediàtic podria empitjorar amb el nou fitxatge de Gloria Camila a un nou format de Telecinco.

Així mateix, s'ha conegut que la tercera concursant confirmada de Pesadilla en el paraíso és, ni més ni menys, la filla de José Ortega Cano. La influencer va anunciar la seva participació en directe a Ya es verano el darrer 7 d'agost.

Com es podia esperar, tothom no podia evitar pensar que la jove justament s'uneix a l'equip del nou format en el moment més inadequat per a la seva família. De fet, el mateix presentador Frank Blanco els ho ha preguntat en directe.

«Prefereixo anar-me'n a munyir vaques ara mateix», contestava rotundament. No és per a menys, la veritat, perquè entre la guerra mediàtica de Rociíto i, d'altra banda, l'escàndol de la madrastra amb el pare, la noia ha preferit mantenir-se allunyada.

Sens dubte, a Ortega Cano no li ha d'haver semblat gens bé que la seva filla sigui la nova concursant d'aquest espai. S'ha quedat sense el seu pilar, de manera que s'haurà d'arreglar tot sol. Per aquesta raó, Gloria Camila ha confessat que la del seu pare «és una de les parts que em preocupa més».

«No me'n vaig tranquil·la del tot. M'encantaria ser aquí i ajudar-lo, però crec que ens vindrà bé fer camins separats i que ell prengui les seves decisions», deia. Probablement, aquesta nova aventura li servirà per aclarir-se de tot el conflicte familiar. Això sí, potser acapararà algun titular on hagi de comentar sobre Ana María i Gema Aldón.

De moment, no se sap si la influencer prefereix deixar de banda la polèmica o, si per contra, optarà per continuar amb la guerra mediàtica familiar.

Gloria Camila s'uneix a la nova aventura de Telecinco

No hi ha dubte que Pesadilla en el paraíso promet que ser tot un èxit. Per a la filla de José Ortega Cano, el nou format de Telecinco serà al segon reality en què participa. Cal recordar que el primer va ser Supervivientes, on va concursar amb la seva exparella, Kiko Jiménez.

D'altra banda, de moment, la jove influencer haurà de conviure amb els concursants que s'han confirmat fins ara: Pipi Estrada i Omar Sánchez, exparella d'Anabel Pantoja.

A mesura que transcorrin els dies, s'aniran desvetllant noves cares que s'uniran a l'equip d'aquest espai. Pel bé de Gloria Camila i José Ortega Cano, esperem que un d'aquests nous concursants no trastoqui la tranquil·litat que anhelava la jove des d'abans, fins i tot, de començar.