Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera assumeix que el bebè no té nom perquè ella no vol fer el pas final

Kiko s'allunya momentàniament de la polèmica familiar

Kiko Rivera està passant un estiu atípic. El seu estiu està sent tranquil, un fet poc habitual en ell, acostumat a viure entre platós, sessions de DJ a les discoteques i polèmiques.

Aquest estiu del 2022, Kiko ha aparcat momentàniament les declaracions incendiàries als mitjans. Vol posar així una mica de pau al crispat ambient familiar, especialment, a la relació nul·la amb la seva mare, Isabel Pantoja.

Musicalment, li va regular. Va optar per autoeditar-se les cançons i trencar el contracte amb Universal. Això li dona més llibertat creativa, però les cançons ja no sonen amb la força d'abans.

Té algunes actuacions, però moltes menys de les que voldria. Potser més dels que desitjaria la seva dona, conscient que el fet que Kiko surti a treballar pot desencadenar rumors sobre la lleialtat matrimonial.

El seu nom sona amb força per entrar al nou reality de Telecinco, Pesadilla en el paraíso. Seria la injecció econòmica que necessita per no haver de continuar avivant la guerra familiar. Un dels seus darrers gestos ha estat el de signar la pau amb la seva cosina Anabel.

No sabem si per interès o de manera sincera, Kiko no vol més guerres amb la nova estrella mediàtica de la família. Anabel ha arribat de Supervivientesconvertida en el personatge del moment i ara tothom està pendent del seu idil·li amb Yulen Pereira.

Les televisions i els mitjans se la rifen i està facturant grans quantitats per les aparicions públiques. Kiko (a través de la seva dona) ha reprès el contacte amb ella i ja sap de primera mà què passa amb el bebè que podria tenir Anabel.

Kiko Rivera sap què passarà amb el bebè d'Anabel Pantoja

Kiko Rivera va al·lucinar amb el que va plantejar la seva cosina a Hondures. Suposadament, un dels motius de la ruptura d'Anabel i d'Omar Sánchez van ser les diferències respecte a la paternitat. Ell volia tenir fills i ella no.

Anabel, al reality de supervivència i ja enamorada de Yulen Pereira, va plantejar la possibilitat de tenir un fill amb ell. Allò va revolucionar els platós de Mediaset, ja que, fins i tot, es va dedicar a buscar noms per al seu futur bebè.

Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja
Kiko Rivera i Anabel ja han limitat les seves diferències. | LND

En declaracions a Lecturas, Anabel ha explicat que «allà molts companys et comencen a parlar de nens i de nebots i vaig pensar en això que se m'està passant l'arròs». Tanmateix, la cosina de Kiko Rivera descarta aquesta possibilitat quan ha arribat a Espanya. «Ara mateix no tinc la situació per tenir nens».

Així doncs, Anabel no descarta gens ser mare en un futur. «En algun moment de la meva vida m'agradaria ser mare, si es donés l'oportunitat». De fet, ha posat data a la possibilitat de ser mare amb Pereira «en un parell d'anys».

Probablement, aleshores, ja no estiguin junts.

L'experiència de Kiko que pot ajudar

Kiko Rivera sí que ha optat per ser pare una mica més jove que la seva cosina Anabel. Ha ajudat molt que Irene Rosales li hagi donat estabilitat emocional i familiar i que també ella sigui una gran amant dels nens.

Així, el fill d'Isabel Pantoja té dues nenes, Ana i Carlota, que fan les delícies d'Anabel. Les petites han estat un dels motius pels quals Anabel mai no ha volgut perdre del tot el contacte amb el seu cosí, malgrat els problemes.

Sempre que pot, Anabel visita Kiko i passa unes hores amb les nenes i Irene. Tots són molt familiars i els encanta estar a prop dels seus éssers estimats. Kiko, en aquest sentit, no ha obrat bé destrossant la seva mare públicament com ha fet. Ara, se'n penedeix del gest, però l'orgull i l'amor propi li impedeixen cedir i recompondre la situació.

▶️ Vídeo del dia