Primer pla de Gloria Camila Ortega somrient

Gloria Camila demana consell a la seva germana per enfonsar Ana María Aldón

Gloria Camila ha revelat les intencions d'Ana María

Gloria Camila Ortega reapareixia per segona vegada al plató del nou programa on col·labora, Ya es verano. Després d'haver col·laborat amb Sonsoles Ónega a Ya son las ocho, després del tancament d'aquest espai tot ha canviat.

La filla d'Ortega Cano ha estat reubicada en aquest nou programa de Telecinco, presentat per Frank Blanco, Verónica Dulanto i Marta González Novo.

Si a la seva primera intervenció la colombiana va deixar alguns titulars sobre l'actual crisi matrimonial que travessen el seu pare i Ana María Aldón, aquesta setmana ha canviat d'idea. Gloria Camila s'ha assegut al plató, però ha anat més amb compte que set dies abans.

A la filla d'Ortega Cano se li ha preguntat si la separació entre el torero i la modista de Sanlúcar és imminent. Especialment, després de la famosa esbroncada del 24 de juliol que va fer que Ortega i Gloria marxessin de la casa familiar de Fuente del Fresno i que va fer parlar tant.

Gloria Camila sorprèn tothom revelant les intencions d'Aldón

La veritat és que Gloria Camila no ha estat clara i només he deixat dos escassos titulars sobre el tema de què tothom parla.

Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gloria Camila.
Ana María Aldón ha estat assenyalada per la colombiana. | CatalunyaDiari
 

En un moment donat, a la jove col·laboradora se li ha posat damunt la taula un supòsit en relació amb una possible separació del matrimoni.

Ha estat Pepe del Real qui li ha preguntat a Gloria si pensa que Ana María Aldón carregarà contra la família si marxa de la vida d'Ortega. O bé si la seva actitud serà discreta i se n'anirà sense fer gaire soroll.

En un primer moment, Gloria Camila no tenia clar si mullar-se o no sobre això. Però finalment no ha deixat gaires dubtes sobre si es refia de l'actual dona del seu pare. D'altra banda, no ha sorprès ningú aquesta resposta de la noia, qui no pot ni veure l'andalusa.

▶️ Vídeo del dia

«M'ha sorprès molta gent i mai no saps quina intenció té cada persona»

«Jo últimament no em refio de ningú. No em mullaré. M'ha sorprès molta gent i mai no saps quina intenció té cada persona. Però faria molt de mal al pare del seu fill».

Una resposta amb què, d'alguna manera, ha assenyalat amb el dit a qui encara és la dona del seu pare sobre què podria passar si explica tota la història.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega no es refia de la dona del seu pare. | Instagram
 

Per tant, l'única cosa que desitja Gloria Camila és que Ana María Aldón no sigui dura amb el seu marit i respecti a qui més estimen tots dos, el seu fill. Això sí, els col·laboradors no han estat capaços d'assabentar-se sobre com estan les coses entre el matrimoni més mediàtic del 2022.

La nova col·laboradora de Ya es verano ha comentat que «el meu pare i Ana tenen un nen i no parlaré d'Ana i respectaré el meu pare», és l'únic que ha dit la colombiana.

La colombiana s'allunya dels problemes

D'altra banda, Gloria estava ahir d'enhorabona i va rebre totes les felicitacions dels seus companys de programa després que es confirmés el seu nou projecte televisiu.

I és que la germana de José Fernando s'embarcarà a l'aventura en un nou reality, després de passar per Supervivientes l'any 2017. En aquest cas, la jove participarà a Pesadilla en el paraíso. L'acompanyaran els per ara confirmats Omar Sánchez i Pipi Estrada.