Tamara Gorro de cara

Tamara Gorro revela com sobreviu després d'anunciar la mort de la seva princesa

Tamara Gorro està patint moltíssim per la pèrdua de la nena

Tamara Gorro travessa un moment personal molt dur. I el motiu és que ha mort una persona molt especial per a ella. Ens estem referint a Valeria, la seva petita de 9 anys.

La menor, filla d'uns amics íntims de l'extronista, ha perdut la vida recentment després d'una llarga batalla contra el càncer. I això té la tertuliana absolutament destrossada i intentant afrontar la situació com pot. És més, ha donat a conèixer els seus seguidors en xarxes la manera com està sobrevivint a un comiat tan dur.

Tamara Gorro, destrossada, s'aferra al seu salvavides en aquest moment

La dona d'Ezequiel Garay està patint un dolor immens per la mort de Valeria, ja que tenia una relació molt estreta i especial amb la petita. Per a ella ha estat una garrotada perdre la nena i ara està fent el que pot per seguir endavant.

En concret, s'està aferrant als seus fills i al seu marit, com així ho ha donat a conèixer a les xarxes socials. I ho ha fet compartint un vídeo dels seus fills que ha acompanyat d'aquest text: «Aquestes dues cosetes són les que et fan treure forces d'on no en tens».

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Tamara Gorro s'està aferrant al marit i als fills per superar aquest dolor | GTRES

De la mateixa manera, ha pujat diverses imatges amb la seva parella i els dos nens veient un partit de futbol al camp de Mestalla. Amb elles ha escrit: «A casa. Ara hi ha molta necessitat de reviure moments i treure'n les emocions».

«Hem donat una sorpresa als nostres infants, veure un partit del València, envoltar-nos d'aquesta bona energia que sempre desprenen. I, per descomptat, recordar la nostra princesa, que una de les seves il·lusions era estar amb el seu jugador favorit (Eze) al camp i veure'l jugar».

Tan destrossada està Tamara que, fins i tot, ha fet diverses publicacions que van dirigides únicament i exclusivament a la menor ja morta. Hi comparteix fotos juntes, mostra el tatuatge que s'ha fet per ella i, fins i tot, li deixa missatges com, per exemple, el següent: «Et trobo a faltar».

Tamara Gorro confessa els seus sentiments

Qui va ser tronista de MYHYV ha aprofitat també el seu Instagramper obrir-se amb els seus seguidors respecte de com es troba. Així, ha pujat un vídeo on els agraeix tot el suport que li han donat a ella i a la família de la nena.

▶️ Vídeo del dia

Després, ha confessat que segueix en «xoc» i que sent «molta ràbia, molt dolor». Així mateix, ha explicat que està, especialment, pendent de la seva filla perquè està passant-ho molt malament per la situació.

Això sí, ha deixat clar que està intentant agafar forces perquè sap que ha d'estar al costat dels pares i de la germana de la petita Valeria per ajudar-los en aquest tràgic tràngol.

Tamara Gorro somrient
Tamara Gorro ha confessat el dolor que sent per la mort de la nena | GTRES

A més a més, ha manifestat que ha tret una lliçó de tot això: «Ella ha lluitat cinc anys per viure i no es pot llençar la vida. La vida són moments i cal viure'ls».

I, també, ha revelat que seguirà endavant per poder complir les promeses que va fer a la menor. Entre aquestes hi ha una especial: «Li vaig prometre que lluitaria perquè es curi aquesta malaltia, que afecta tant nens com adults. Sento que cada cop hi ha més càncer i menys curació».

«Sembla que hi ha interès que no es guareixi aquesta malaltia i sento ràbia. Per això, faré la gala benèfica que Valeria volia dur a terme», finalitzava.