Primer pla de Rosa Benito somrient.

Rosa Benito es treu la roba per mostrar les seqüeles dels seus últims disgustos

Rosa Benito torna a ser el centre d'atenció

Rosa Benito està de vacances, com la majoria del país. La cunyada de Rocío Jurado està gaudint d'uns dies de descans durant aquest calorós mes d'agost. Descans físic, bàsicament, perquè a Telecinco continuen parlant dels conflictes familiars de què ella forma part.

D'una banda, hi ha la polèmica per la suposada separació d'Ana María Aldón i Ortega Cano. A Rosa Benito, aquest tema no li toca tan de prop, ja que Ortega ja no és estrictament part de la seva família, després de la mort de la cantant.

Tot i això, Rosa té molta informació, principalment del passat del torero, per la qual cosa pot entendre i interpretar correctament molts dels fets actuals.

Primer pla de Rosa Benito somrient
Rosa Benito no ha donat, de moment, la seva versió de la història familiar. | Instagram
 

D'altra banda, hi ha el tema del documental que protagonitza la seva neboda, Rociíto. Va prometre al seu moment que ho explicaria tot perquè s'entengués la greu fractura familiar que s'ha produït i així ha estat. La neboda de Rosa Benito protagonitza una nova bomba documental cada divendres a MiTele Plus i la família trontolla amb les noves revelacions familiars.

Rosa ha optat pel silenci i la prudència. Es nota que hi ha una mena de consigna familiar de no respondre cadascuna de les acusacions de Rociíto. De moment, tots, excepte Amador Mohedano, segueixen la regla.

L'exmarit de Rosa sí que vol respondre a la seva neboda i ja està preparant el seu propi documental per donar la seva versió dels fets.

▶️ Vídeo del dia

Rosa Benito es treu la roba per celebrar l'estiu

Rosa Benito és mare de quatre fills i àvia de cinc nets. Amb 66 anys, es conserva molt bé i són constants els afalacs que rep quan visita els platós de televisió.

A més de la seva llarga cabellera rossa i el seu gran somriure, Rosa s'ha fet algun retoc al llarg de la seva vida. D'aquesta manera, continua lluint espectacular i presumint del seu cos, malgrat els últims disgustos que l'estan deixant una mica tocada.

No fa gaire explicava que «jo em faig això del plasma que per mi és meravellós». Es tracta d'un tractament que consisteix a extreure la sang del pacient, centrifugar-la per aconseguir més plaquetes i després injectar-les a la cara. Es tracta d'una tècnica molt efectiva per combatre l'envelliment de la pell i, per a Rosa, és preferible a les injeccions de Botox.

«El Botox et deixa sense expressió», assegura Rosa, que no veu amb bons ulls l'abús d'aquesta substància que fan alguns membres de la família, com Ro Flores.

A més de cara, l'alacantina no dubta a presumir de cos. Així doncs, ha posat en biquini diverses vegades durant els últims anys, però ara l'hem pogut veure directament sense res. Això sí, d'esquena a la càmera, en una terrassa on es troba descansant i mostrant els seus encants al mar Mediterrani.

Té 260.000 seguidors a Instagram, la qual cosa la converteix en una mena d'influencer de la tercera edat. Ella explota poc aquesta faceta i prefereix les xarxes socials per enviar missatges contundents als seus detractors o per defensar-se.

Així doncs, són nombroses les referències a la seva cunyada, Rocío Jurado, a la seva família més directa o a la felicitat anhelada que sembla que ha aconseguit. El seu últim missatge, el que acompanya la foto en qüestió, aposta per l'agraïment.

«Agraeix, perquè el secret de tenir-ho tot és adonar-te que ho tens».

Rosa Benito, pròxima exclusiva?

No ha dit res, de moment, sobre quin va ser el seu paper a Houston quan la seva cunyada estava a punt de morir. Tampoc no ha respost a l'acusació que li ha fet la neboda. Rocío Jurado, en fase terminal, li va trucar perquè la pentinés i arreglés, un servei que li havia fet tota la vida, però ella li va respondre que no podia, que ara la pentinaven a ella.

Potser es reserven les respostes per a una exclusiva. O potser decideix no fer res o, fins i tot, espera directrius de la resta de la família. La seva neboda l'ha qualificada de «penell», de moment, Rosa encara no té clar per on bufen els vents.