Julián Muñoz a la seva docusèrie

Julián Muñoz reapareix molt canviat i explica que té problemes de salut

Julián ha travessat moments durs que vol deixar enrere

Julián Muñoz ha tornat a Telecinco per un bon motiu: el seu suposat guardaespatlles està traient a la llum detalls que pertanyen a la seva intimitat. L'ex d'Isabel Pantoja assegura que no coneix la persona que està parlant d'ell i ha entrat a Ya es verano. És la primera vegada que participa en un programa des que va gravar un documental per desmuntar la tonadillera.

Julián Muñoz ha assumit que no té edat per entrar en conflictes, l'únic que vol és ser feliç al costat de la seva família. «No tinc res a amagar, només vull viure en pau», ha explicat en un to força amable. No parla mai amb la premsa, però n'ha fet una excepció perquè s'ha adonat que les circumstàncies eren especials.

«He sortit perquè estaven passant molta calor», comenta referint-se a la reportera i al càmera que eren al seu domicili. Ha recordat que té més de 70 anys i que no troba cap motiu per mentir, només vol explicar la veritat. Després de dinar li agrada «dormir la migdiada», així que ha deixat clar que no anava a veure Ya es verano.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Julián Muñoz té un record agre de la seva exparella. | GTRES

Julián s'ha compromès a no trucar als seus advocats després d'escoltar el testimoni que Telecinco té al seu poder. «Pot parlar el que vulgui, no li demandaré perquè no en tinc ganes», ha declarat mirant a càmera. Aquest canvi ha deixat els espectadors desconcertats, ell sol ser prou més combatiu.

Muñoz ha travessat problemes de salut molt seriosos, de fet, les alarmes han saltat més d'una vegada. Va aconseguir un permís especial per abandonar la presó abans d'hora perquè va demostrar que estava en un estat molt delicat. La seva família ha aconseguit que remunti i ara no vol que ningú li doni un nou disgust.

Julián Muñoz explica com és la seva nova vida

Julián ha descobert que l'home que n'està parlant compta amb el suport de Fosky, la seva antiga mà dreta. «Aquest personatge no tenia capacitat per a res», explica intentant desacreditar qualsevol persona que tingui relació amb el seu exempleat. «Fosky és un personatge que no m'aporta res, ni bo, ni dolent, ni regular».

Muñoz ha estat acusat d'haver fet un seguiment d'Isabel Pantoja durant el temps que van estar junts. «No he manat mai ningú perquè investigués Isabel, a aquesta edat no m'importaria dir la veritat», promet en un to molt seriós. «No he contractat ni un sol guardaespatlles i ni un sol espia».

Julián Muñoz al costat de la seva filla, Elia Muñoz.
Julián Muñoz vol gaudir de la seva nova vida. | Europa Press

L'antic alcalde de Marbella ha revelat que la seva nova vida està plena d'alegries i que no necessita cap polèmica a la televisió. «Visc relativament feliç, visc amb els meus fills i amb els meus nets i no en vull saber res». S'ha compromès a no veure Ya es verano, ja que prefereix estar lluny del conflicte per no tenir la temptació d'entrar-hi.

L'ex de la tonadillera ha explicat que el seu estat és diferent i vol protegir la seva salut. Necessita tranquil·litat i no farà cas dels detractors.

Julián Muñoz ha canviat de plans

Julián sempre s'ha caracteritzat pel seu temperament, però la darrera reaparició ha demostrat que tot és cosa del passat. Ha parlat en un to molt pausat i ha promès que no tindria cap problema en reconèixer els seus errors del passat. «Una de les dues parts no diu la veritat», opina el presentador Frank Blanco.

El presumpte agent de seguretat assegura que Muñoz li pagava perquè vigilés la seva parella, però ell ha desmentit l'acusació. «Ell, des de la presó, volia estar informat de tot allò que Isabel Pantoja feia, li preocupaven els seus diners». La cantant podria ser coneixedora d'aquest suposat seguiment, per això el seu comportament va ser tan particular.