Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac sap que no hi ha solució perquè l'esbroncada ha precipitat la ruptura

Fidel s'ha esforçat perquè Rociíto pateixi el mínim possible

Fidel Albiac ha estat massa temps suportant rumors que no es corresponen amb la realitat i ha arribat l'hora d'explicar la veritat. Ell és una cara anònima i no vol formar part del món del cor, però ara la seva dona té la possibilitat de fer justícia. Rociíto està protagonitzant un documental a Telecinco que s'ha convertit en el malson dels seus enemics.

En efecte, Fidel Albiac ha confirmat les seves sospites: Rocío és més forta que mai, per això ha fet públic el que va passar als Estats Units. 'La Más Grande' va emmalaltir i va viatjar fins a Houston per posar-se en mans dels millors especialistes. El problema és que es va emportar la seva família perquè li fes costat i hi va haver persones que no van fer res més que empitjorar la situació.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Fidel Albiac ha tingut molts problemes amb Ortega Cano | Europa Press

Fidel va tenir una acalorada discussió amb José Ortega Cano que va precipitar la ruptura final: ni ell ni la seva dona volen saber res del torero. Segons ha explicat Rociíto, el vidu de Rocío Jurado «estava absent» a Houston, mentre la cantant reclamava la seva presència. Quan Carrasco li va demanar que reaccionés, ell li va donar una resposta que li va deixar el cor glaçat.

«No és veritat que Ortega té problemes arran de la mort de la meva mare, ja els tenia abans», comença dient Rocío. «Quan la meva mare estava ingressada, era com si ell no hi fos, desapareixia. Una vegada me'l vaig trobar estirat a l'hospital. Li vaig dir que la meva mare l'estava buscant i que què feia», revela davant l'atenta mirada dels seus seguidors.

Fidel recorda perfectament aquest episodi. De fet, va ser ell qui va agafar les regnes per evitar que la seva dona seguís patint. «Em va dir que la que estava matant la meva mare era jo», explica Carrasco sobre el comentari que li va fer Ortega Cano. Després d'escoltar aquestes paraules, Albiac li va advertir que havia de rebaixar el to per no tenir-hi problemes.

Fidel Albiac va defensar Rociíto fins al final

Fidel va escoltar l'ofensiu comentari que Ortega va fer a Rociíto i no va dubtar a intervenir, malgrat que aquesta discussió va precipitar la seva ruptura. Carrasco ha explicat tot el que va passar perquè el públic entengui per què vol estar tan lluny com sigui possible del mestre. Sempre ha dit que no es va portar bé amb Rocío Jurado i ara està aprofundint en aquesta qüestió.

Primer pla de Fidel Albiac
Fidel Albiac vol el millor per Rociíto | GTRES

«Fidel era allà i va dir: «José, estem més o menys a la trentena planta, si tornes a dir això a la meva dona una altra vegada, caurem daltabaix. Si tens la poca vida i la poca vergonya de dir-li això a una nena, la mare de la qual s'està morint, marxem per sota els dos»», revela Carrasco. Aquesta discussió va marcar un abans i un després i Rocío es va adonar que no podia confiar en tota la seva família.

Albiac sap que els problemes familiars no tenen solució perquè hi ha hagut moltes coses al darrere que ningú no seria capaç d'imaginar-se. No han tractat bé Rociíto i tot té un motiu: l'herència de 'la Más Grande'. Els germans de la cantant volien més del que van rebre, aquí va començar tot i ningú no és capaç de parar-ho ara.

Fidel Albiac demostra com és la seva veritable relació

Fidel, des del silenci més absolut, ha demostrat com era la seva relació amb 'la Más Grande'. Rociíto s'ha encarregat d'explicar que la mare estava encantada amb ell. De fet,  va ser imprescindible durant la seva estada a l'hospital. «No s'aixecava del llit fins que arribava ell, es dedicava a caminar amb ell i no volia anar amb ningú més».

▶️ Vídeo del dia

Rocío ha explicat que l'artista va travessar moments molt durs a Houston, però també va rebre l'afecte del públic. «El primer dia que van sortir de l'habitació, tota la UCI la va aplaudir i no van deixar d'aplaudir-la fins que va tornar a entrar. Allà va començar a deixar moltes coses clares, com que està malalta, ella comença a intentar arreglar coses que sabia que no havia fet bé».