Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María del Monte amb el rostre seriós

María del Monte i la seva xicota revelen la notícia del seu primer fill

Maria ha estat a Marbella

María del Monte és una de les cantants més estimades de la premsa espanyola, tot i que sempre ha mantingut les distàncies.

El públic la coneix pel seu talent, però també per situacions que s'han donat a la seva vida i que continuen sent molt misterioses. Ella no té res a amagar, per això ha fet un pas endavant per revelar com és la seva rutina darrere dels focus.

María del Monte va aprofitar la seva presència a l'Orgull LTGBI de Sevilla per explicar que mantenia una relació sentimental amb una dona. És important deixar clar que mai no ho ha amagat, sempre s'ha sentit molt orgullosa de la seva parella. Inmaculada Casal, així es diu l'afortunada, està plenament integrada a la família de l'artista i coneix tots els seus amics.

Maria va confessar a la revista Vanityfair que havia estat a punt de tenir un fill, però les circumstàncies no van ser les adequades. Reconeix que adora els bebès i que li hauria encantat ser mare, encara que no lamenta haver-se quedat sense aquesta experiència. Creu que les coses passen per alguna cosa i sempre ha estat feliç al costat d'Inmaculada, no li ha calgut res més.

María del Monte amb la seva parella
María del Monte està vivint un moment molt dolç. | GTRES

«Vaig estar a punt d'adoptar, però al final no va poder ser i si la vida et diu que alguna cosa no pot ser, cal escoltar-la. M'encanten els nens i als meus nebots els vull amb bogeria», va explicar en una de les seves entrevistes més sinceres. Després d'aquestes declaracions ha fet el pas final: posar davant dels mitjans amb Inmaculada Casal.

Maria ha rebut una invitació per fer acte de presència en una gala benèfica que se celebra a Marbella cada any. L'objectiu és recaptar fons per lluitar contra el càncer, així que no ha dubtat ni un moment a acceptar la proposta. Fent gala de la simpatia que la caracteritza, s'ha deixat fotografiar al costat d'Inmaculada.

María del Monte tramet un missatge important

Maria té a l'esquena una trajectòria brillant, però els espectadors no segueixen els seus passos únicament per aquest motiu. El que realment li ha fet gran és el seu comportament: sempre és excel·lent i ningú li ha enxampat cap mentida. És impossible trobar algú que en parli malament, tots els que la coneixen l'adoren i la respecten.

Del Monte està aprofitant al màxim l'estiu i ha decidit passar una nit a Marbella per ajudar a recaptar fons. Ha coincidit amb molts famosos, com ara Fabiola Martínez, però la premsa no ha reparat en aquest detall. El que importa és que és la primera vegada que fa una aparició pública al costat d'Inmaculada després de confessar això de la seva maternitat.

Fotomuntatge de María del Monte i la seva parella Inmaculada Casal.
María del Monte està encantada amb la seva vida. | CatalunyaDiari

La cantant ha tramès un missatge que no ha fet més que consolidar bona fama: vol que tothom sigui feliç. «Cal viure assaborint i sent conscient que la vida és una cosa preciosa i cal valorar cada albada». Les xarxes socials se n'han fet ressò, el públic ha valorat la sensibilitat de l'estrella musical.

María del Monte té clar com s'ha de comportar

Maria ha deixat clar que no tot s'hi val, per això s'ha plantejat prendre accions legals més d'una vegada. Entén el treball de la premsa, però exigeix el mateix respecte que ella ofereix perquè considera que és just. Sap quan ha d'actuar i posar l'assumpte a les mans dels seus advocats, encara que, per sort, no ha tingut gaires problemes.

«En el moment en què atempten contra valors fonamentals de les persones, com ara el dret a l'honor i a la intimitat. Jo no he venut la meva vida, respecte qui ho faci, però no permetré que ningú ho faci per mi». Aquestes declaracions marquen els límits i, afortunadament, la majoria dels mitjans no els han traspassat.