Concha Velasco

Concha Velasco, muda en comprovar el que sospitava del metge que porta el seu cas

Concha sempre ha confiat en el seu entorn

Concha Velasco va anunciar fa sis mesos que havia pres una decisió important: abandonar el seu domicili i instal·lar-se en una residència. La seva sinceritat ha servit perquè el públic canviï el concepte sobre els centres especialitzats i doni normalitat a certes situacions. El seu fill Manuel va concedir diverses entrevistes per deixar clar que l'actriu estava a les mans dels millors especialistes.

Concha Velasco sempre ha sospitat que el seu metge faria l'impossible per millorar el seu estat i això és el que ha passat. Continua desplaçant-se en cadira de rodes, però cada cop té més independència i, fins i tot, es pot aixecar sense ajuda. Està fent grans progressos perquè el tractament és efectiu, per això la família és tan feliç.

Concha tenia dificultats per moure's quan va arribar a la residència i, gràcies als professionals del centre, ara està molt més còmoda. S'ha quedat muda en descobrir els progressos del seu cas i està encantada amb la nova llar, tant que no vol sortir-ne. Segons informa el portal JALEOS, l'actriu passarà l'estiu a Madrid perquè no vol fer cap viatge llarg, prefereix estar controlada.

Primer pla de Concha Velasco.
Concha Velasco compta amb l'ajuda dels seus fills. | GTRES

Segons ha explicat el seu entorn a l'esmentat mitjà, Concha «està divinament» i s'ha adonat dels privilegis de la seva nova vida. Per fi té temps de descansar i de gaudir de les seves grans passions, abans no ho podia fer perquè sempre era al teatre. És una gran amant de l'escena, però poques vegades l'ha pogut contemplar com a espectadora, sempre n'ha estat protagonista.

Velasco prefereix passar les vacances d'estiu a prop del metge que porta el seu cas perquè hi confia plenament. «Farà les sortides i les passejades per Madrid, però poca cosa més perquè la seva salut no està per a llargs viatges», revela un dels seus amics. Aquesta font ha deixat clar que Manuel i Paco, els fills de l'artista, la visiten diàriament perquè no consenten que se senti sola.

Concha Velasco ha experimentat una gran millora

Concha ha estat un temps sospitant que es curaria, ja que els seus fills no han parat fins a trobar els millors metges. Hem d'aclarir que no li passa res de greu, el seu estat no és tan delicat com certs mitjans volen donar a entendre. Simplement, té problemes d'independència i no es pot desplaçar sense ajuda, de la resta està de categoria.

Velasco segueix al peu del canó, es nega a gaudir de la seva merescuda jubilació i, de vegades, concedeix entrevistes. L'últim projecte que ha fet ha estat participar en un programa de Telemadrid i les declaracions deixen poc espai a l'especulació. Està en plena forma, pren les seves pròpies decisions i segueix entretenint el públic millor que ningú.

Concha Velasco amb mirada intensa
Concha Velasco ha confiat en els millors professionals. | GTRES

La dama de la interpretació ha aconseguit una cosa força complicada dins del món de l'espectacle: no tenir rivals. És una estrella capaç d'anul·lar qualsevol que estigui al seu costat, però la competència no s'ha defensat atacant. Tothom que hi ha treballat té un record fantàstic, és un luxe haver compartit escena amb una actriu de la seva categoria.

Concha Velasco està desitjant veure la seva persona especial

Concha ha triat una de les millors residències de Madrid per gaudir de la seva nova vida i vol compartir el que està passant. Li encanta passar temps amb el seu net, de fet, un dels millors moments és quan el jove la visita. Un dels seus amics ha parlat per aclarir que els fills de l'estrella estan al peu del canó.

«Manuel estarà a l'aguait, com sempre, i també Paco, que li portarà Samuel. No saps l'afecte que ella sent per aquest nen, és la seva gran alegria com a àvia», declara algú que no vol revelar la seva identitat. L'exdona de Paco Marsó està envoltada de persones que l'adoren i no ha trigat a guanyar-se l'afecte del personal de la residència.

▶️ Vídeo del dia