Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores

Rocío Flores torna a veure a Rociíto i revela els rumors sobre el seu estat de salut

Rocío sap que la seva mare ho està traient tot a la llum

Rocío Flores es troba vivint una etapa força delicada perquè la seva família està en boca de tots i ella no vol saber res de certs conflictes. És evident que té moltes diferències amb Rociíto, però tampoc deixa que el públic la critiqui de forma gratuïta. És la seva mare i fa molt de temps que no parlen, encara que no ha perdut l'esperança i sap que el perdó acabarà arribant.

Ro Flores ha tingut oportunitat de tornar a veure la seva mare perquè Telecincoha preparat un nou documental molt interessant. Així, l'exdona d'Antonio David Flores defensa que ha tingut un problema de salut mental, i per això ha estat tant de temps en silenci. Assegura que va estar a punt de renunciar a tot i va intentar fer una bogeria, però el seu marit la va salvar.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Flores té contacte amb els rivals de Rociíto | Mediaset

Rocío ha confirmat, gràcies a les noves imatges que ha emès Mediaset, que els rumors són certs: Rociíto està millor que mai. Segons ha sortit publicat, continua en tractament i ha de ser curosa, però cada cop està més a prop de recuperar-se. I encara que ha d'estar pendent de la seva salut perquè pateix algun contratemps, de moment té tot controlat.

Rocío està més tranquil·la perquè ha comprovat que la seva mare ha deixat Antonio David al marge del seu nou programa. Encara que hi fa al·lusions, aquesta vegada, però, s'ha centrat a atacar la família Mohedano. Així doncs, Carrasco assegura que els germans de la seva mare tenien fixació amb els diners, motiu pel qual estaven tan a prop de la cantant.

Ara, doncs, Flores s'ha retrobat amb la mare a través de la petita pantalla, però tot fa pensar que no farà cap anàlisi pública. Sap que el millor és guardar silenci perquè qualsevol comentari es pot tornar en contra i no vol més problemes. Alhora, els experts asseguren que tard o d'hora acabaran reconciliant-se, ja que entre elles segueix havent-hi amor.

Rocío Flores descobreix què ha passat amb els diners

Rocío en altres circumstàncies estaria orgullosa de tot allò que ha aconseguit la filla de Rocío Jurado, ja que està fent un gran esforç. I és que està removiment molts sentiments perquè el públic conegui la cara oculta de la família Mohedano. Per exemple, ha tret a la llum situacions molt dures que podrien haver debilitat el seu estat, però ella és forta i valenta.

Rocío Flores
Rocío Flores té bona relació tota la família | MEDIASET

Flores ha vist Rociíto parlar alt i clar sobre un tema controvertit: els diners de Rocío Jurado. La cantant va viatjar als Estats Units per lluitar contra una dura malaltia i va endur-se els seus, però es va haver de gastar els seus estalvis. Per això, Carrasco ha explicat que la cantant va pagar els bitllets d'avió i l'estada de tots els Mohedano.

«Els bitllets d'Amador, Gloria, José Antonio, Ortega Cano i Rosa Benito els paga la meva mare. Fidel i jo els paguem nosaltres», desvela intentant que els espectadors descobreixin la veritable història. «Fidel i jo sortíem a comprar amb els nostres diners i fèiem unes llenties, però als altres els diners els ho donava la meva mare», explicava.

Rocío Flores ha tingut molts problemes per Rociíto

Rocío Flores va començar a treballar a la televisió i els seus companys la van rebre amb els braços oberts. De seguida va demostrar que tenia molt de talent i Ana Rosa Quintana li va donar una oportunitat per treballar al seu programa. Tot anava bé fins que Rociíto va explicar que en el passat hi va tenir un mal gest, fins i tot va fer pública una sentència molt controvertida.

A partir de llavors, Flores va canviar d'imatge des que la dona de Fidel Albiac va començar a airejar certs assumptes i el comunicat del públic li va donar l'esquena. Tot i això, el pas del temps ha demostrat que no té res a amagar, per això cada vegada té més suport. N'és una prova que les xarxes socials es fan ressò de tots els seus moviments i és una 'influencer' molt reputada.