Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Ortega Cano a un photocall

José Ortega Cano descobreix que la seva hereva ha renunciat perquè no pot perdonar

José Ortega Cano ha assumit que la situació és insostenible

José Ortega Cano sap millor que ningú com funciona el món del cor i que l'únic que pot fer ara és apartar-se de tot. La seva dona i la seva filla han iniciat en un conflicte que no acabarà bé i ell no en vol sortir perjudicat perquè no està en el seu millor moment. Gloria Camila ha revelat que pateix alguns problemes de salut i que ha d'estar tranquil i mantenir-se en un segon pla.

José Ortega Cano és al punt de mira perquè, segons expliquen a Telecinco, ho ha deixat tota la seva herència a nom de la seva filla Gloria. Suposadament, ha posat la casa familiar a nom seu i Ana María Aldón s'ha quedat sense res. La dissenyadora no vol els diners del torero, però tampoc no consent que el seu fill canviï de ritme de vida després d'una possible separació.

Gloria Camila Ortega
José Ortega Cano sempre ha confiat en Gloria Camila. | Europa Press
 

José ha descobert que la seva principal hereva ha renunciat a tot: no vol tenir cap mena de relació amb Ana María. N'és una prova que ha deixat de seguir-la a les xarxes socials, està farta de dissimular i no en vol saber res. Aquest gest és significatiu perquè demostra el que molts periodistes fa temps que expliquen: la colombiana té massa caràcter.

José ha assumit que la situació ha acabat de mala manera i que no hi ha marxa enrere perquè la seva filla no vol perdonar-la. Gloria assegura que va trucar a la seva madrastra i que no li va respondre, un detall que li va servir per deixar d'insistir-hi. De moment vol estar lluny d'ella, per això, l'ha deixat de seguir a les seves xarxes socials i no parla del tema amb la premsa.

El vidu de Rocío Jurado està travessant un moment delicat perquè Rociíto està acusant-lo d'uns fets molt seriosos a Telecinco. La cadena està emetent un documental titulat En el nombre de Rocío que desmunta la imatge del torero. Suposadament, no es va portar bé amb la cantant mentre ella estava malalta, almenys això és el que explica Carrasco.

José Ortega Cano ha sabut invertir bé el seu patrimoni

José ha estat un dels millors toreros de la seva època, ha guanyat molts diners a les places i ha sabut invertir-los bé. És propietari de diversos negocis que han fet créixer la seva fortuna i tot això ho podria heretar Gloria Camila. Segons Carmen Borrego, Ana María hauria descobert que la jove es quedaria amb la casa d'Ortega.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
José Ortega Cano té diverses propietats. | Europa Press
 

Ortega Cano presumia fa uns anys de la relació que mantenia la seva dona amb Gloria, però la situació actual és molt diferent. La colombiana ha renunciat a aquesta amistat perquè considera que s'han comès errors força seriosos. Aldón és una dona nova i no està disposada a deixar-se trepitjar, per això, ha posat les cartes damunt la taula.

El torero ha pres una decisió per calmar la situació: no concedirà cap entrevista per parlar d'aquest enfrontament. Està passant l'estiu a Costa Ballena i les portes de casa seva estan plenes de periodistes que volen saber més detalls. Fa uns dies, fins i tot, perdia els nervis davant d'una reportera de Sálvame, ja que no vol saber res d'aquest programa.

José Ortega Cano necessita ajuda

José sap que l'única manera de frenar la guerra és deixar de barallar-se als platós de televisió, creu que és un escenari inadequat. Les úniques dues persones que el poden ajudar en això són Ana María Aldón i Gloria Camila. Han d'arribar a un acord aviat perquè la salut del torero és cada vegada més feble i ell no s'ho mereix.

Rociíto ha aprofitat la situació per explicar el que, segons el seu punt de vista, Ortega Cano va fer a Rocío Jurado. L'acusa de no haver tingut un bon comportament i assegura que la cantant volia separar-se d'ell. El problema, seguint la versió de Carrasco, és que van tenir fills i que després va estar malalta, per això va canviar de plans.