Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Ana María Aldón

Ana María Aldón i l'esbojarrada festa que hauria precipitat el seu divorci

Ana María Aldón ha intentat ser prudent fins al final

Ana María Aldón travessa un moment molt complicat perquè cada cop són més els que asseguren que el seu matrimoni s'ha acabat. Ella va ser la primera a reconèixer que tenia un problema, però sempre ha estat molt curosa perquè no vol parlar de crisi. Tot i això, Socialité ha assegurat que «hi ha una informació que l'ha portat a prendre una decisió dràstica».

Ana María, seguint les dades de l'esmentat mitjà, suposadament va descobrir una cosa de José Ortega Cano que no li va agradar gens. Va passar el 23 d'octubre del 2021 i l'impacte va ser de tal magnitud que va decidir anar-se'n de festa amb un famós de Telecinco. «Un dels seus companys li proposa sortir i ella no s'ho pensa perquè vol ofegar les penes», expliquen a la cadena.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Ana María Aldón vol el millor per a José Ortega Cano | Europa Press

Ana María ha canviat molt des que va començar la seva relació amb el torero, és una dona diferent i té altres necessitats. En aquella nit de diversió es va adonar que havia de fer certs canvis a la seva vida i presumptament tot té un motiu. Sembla que va descobrir una dada desconeguda sobre el vidu de Rocío Jurado que va canviar el seu punt de vista.

«Una persona li dona una informació a la col·laboradora que fa que canviï la seva opinió sobre José Ortega Cano», revelen a Socialité. A partir d'aquest moment això del seu divorci va començar a estar en boca de tothom, però de moment només hi ha una cosa clara. I aquest és que no anunciaran la ruptura de qualsevol manera, entre altres coses perquè la decisió no està presa.

Ana María Aldón ha hagut de demanar ajuda

Ana María fa un temps que treballa a la televisió, però no té tanta experiència com el seu marit i per això no sap gestionar certes situacions. Isabel Ávila, la testimoni que ha parlat amb Socialité, assegura que aquella festa va ser la que va canviar el rumb de la seva vida. Fins aleshores havia estat dissimulant, però la informació que va rebre la va animar a gaudir de la nit madrilenya.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón ha lluitat pel seu matrimoni | TELECINCO

«Una persona coneguda li passa una informació que li fa replantejar-se el seu matrimoni», anuncia Isabel Ávila.«El que li explica ho creu perquè li quadren moltes coses i en aquell moment es comença a distanciar del seu marit», explica. Tot i això, no ha volgut donar la notícia perquè considera que és una cosa molt privada i té por de buscar-se un problema.

«És una informació que afecta el seu matrimoni, però és ella qui ha de decidir si la vol explicar», afirmava. Alhora, Nuria Marín, presentadora del programa, es posava en contacte amb una experta per consultar si podia publicar la notícia. I, de moment, haurà de romandre amagada perquè suposadament és un tema massa delicat.

Ana María Aldón encara no ha pres la decisió

Ana María sempre ha estat molt prudent en parlar dels seus problemes, de fet mai ha assenyalat José Ortega Cano. Si bé ha reconegut que ha de solucionar certs aspectes, sempre ha deixat clar que el comportament del torero és excel·lent. No obstant això, segons Telecinco, podria ser una postura fingida per evitar problemes amb el pare del seu fill.

A més, d'altra banda, una advocada ha explicat per què el matrimoni no ha explicat què està passant amb la possible ruptura. «Podria fer-se de mutu acord o per una via contenciosa, també és possible que es regulin. Si no hi ha moviment per cap de les parts, pot ser una crisi o un divorci, però és possible que no sigui immediatament», aclaria.

Aldón té clar que l'única cosa important és el seu fill petit, ja que per ell farà tot el possible i lluitarà fins al final. Així mateix, el seu entorn pensa que no es vol separar per protegir-lo perquè el jove sempre ha tingut passió per Ortega Cano.