Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Mario Biondo i la seva mare Santina D'Alessandro

La mare de Mario Biondo espanta tothom en revelar qui és l'assassí del seu fill

Mario Biondo va morir en estranyes circumstàncies

Mario Biondo treballava a Telecinco, però el públic el coneix per haver estat casat amb la presentadora Raquel Sánchez Silva. Formaven una parella inseparable, però hi va haver un succés que es va interposar entre ells i va truncar el que tenien. El càmera va aparèixer sense vida al seu domicili i en aquell moment va començar la veritable revolució.

Mario Biondo, segons la justícia espanyola, va perdre la vida perquè estava cansat de continuar lluitant, però els italians diuen tot el contrari. Recentment, ha sortit una nova sentència que confirma les sospites de Santina, la seva mare: va ser assassinat. Raquel Sánchez Silva prefereix no parlar del tema, però els seus antics sogres tenen ganes d'explicar-ho tot.

Pla general de Mario Biondo, el marit mort de Raquel Sánchez Silva
Mario Biondo tenia molt bona fama entre els seus companys. | Europa Press
 

Mario, segons la versió de la seva mare, ha estat víctima d'una mà negra que ha impedit que a Espanya es faci justícia amb ell. «Els assassins del meu fill són gent molt coneguda a Espanya», assegura l'exsogra de la presentadora. Ha promès arribar fins al final, ja que ara té totes les dades i pot assenyalar el culpable sense miraments.

Mario tenia molt bona fama entre els seus companys, per això, ningú es va creure les teories que estaven circulant a la televisió. Deien que patia certes addiccions i que un dels seus jocs se'n va anar de les mans, per això va perdre la vida. Però els seus pares mai no es van creure aquesta versió i van contractar uns detectius privats, per això saben la veritat.

Biondo, suposadament, va ser víctima d'un assassinat, almenys això és el que ha dictat un jutge italià a l'última sentència. Dues persones, que Santina diu que són força conegudes, es van encarregar de posar fi a la seva vida i simular un suïcidi. Tot i això, la família no ha parat fins a descobrir tot el que va passar.

Mario Biondo podria haver estat víctima d'un complot

Mario estaria orgullós del que ha aconseguit la seva mare: mobilitzar el sistema judicial fins a aconseguir una bona sentència. Santina sap perfectament qui va matar el seu fill i és possible que acabi fent públic el seu nom, però caldrà esperar un temps. Primer vol que a Espanya els jutges descartin el suïcidi, ja que pensa que és una teoria absurda.

Fotomuntatge de Santina D'Alessandro, mare de Mario Biondo, i la parella entre Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo
Mario Biondo estava molt unit a Santina. | CatalunyaDiari
 

Biondo gaudia d'una unió molt especial amb la seva família, els seus el coneixien perfectament i saben que no es va llevar la vida. Santina està molesta amb el comportament de Raquel perquè pensa que no vol descobrir la veritat. L'ha acusat de donar versions contràries i, fins i tot, d'entorpir la investigació.

«No crec que Raquel canviï d'actitud ara que es confirma que Mario va ser assassinat, a ella no li ha importat mai esbrinar la veritat. Tinc esperances que Raquel s'assegui per donar explicacions sobre la mort de Biondo i ho faci davant la justícia espanyola». L'exsogra de la presentadora ni oblida ni perdona i creu que hi ha moltes coses amagades.

Mario Biondo estava al seu millor moment

Mario, segons el que explica la família, va ser assassinat per algú molt poderós que ha aconseguit que la justícia s'oblidi del cas. És impossible pensar que se suïcidés, ja que estava en el millor moment de la seva carrera i en el terreny personal també tenia èxit. Suposadament, no tenia cap problema amb Raquel, de fet, la comunicadora té molts bons records d'ell.

Biondo era un dels càmeres més ben valorats de Telecinco, per això apostaven per ell. Treballava a Supervivientes, el programa en què va conèixer la seva dona. Raquel estava integrada a la família fins que va passar tot i ara no hi ha ningú que no estigui espantat.