Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce sap que el seu nou fill no aconseguirà que Ana Soria marxi de casa

Enrique ha demostrat que la seva xicota no està embarassada

Enrique Ponce està acostumat a escoltar rumors sobre ell, però la seva xicota no té tanta experiència en la premsa del cor. Molts periodistes asseguren que estan a punt de passar per l'altar i que, després, anunciaran l'esperat embaràs. L'entorn de la parella ha desmentit els rumors, suposadament volen esperar abans de prendre una decisió.

Enrique Ponce té dues filles i el pas del temps aconseguirà que tinguin relació amb Ana Soria, però de moment no els uneix res. Hi ha la possibilitat que el torero estigui esperant que se solucioni aquest problema per ampliar la família. L'almerienc, cansat de guardar silenci, va parlar a La Razón per deixar clar que no estava esperant un bebè.

Enrique, segons ha sortit publicat, estaria encantat de tenir un fill amb Ana perquè la seva relació funciona perfectament. Els rumors de crisi sonen des del principi del festeig, però tot són teories sense fonament que busquen fer mal. Diversos amics del torero han deixat clar que la parella mai no ha tingut cap problema.

Enrique és propietari d'una finca luxosa anomenada La Cetrina, però la seva parella no consenteix instal·lar-se en aquest domicili. La periodista Paloma Barrientos assegura que la noia no està disposada a deixar casa seva per viure al camp, per més que estigui enamorada. Va ser Paloma Cuevas la que va decorar aquest habitatge, per això Ana no se sentiria còmoda.

Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i Ana Soria
Enrique Ponce està molt enamorat de la seva parella. | Catalunya Diari

Enrique Ponce ha intentat vendre la finca

Enrique ha assumit que la seva parella no se n'anirà de la casa que té a Almeria, de moment continuaran vivint allà. És possible que, en uns anys, anunciïn que estan esperant un fill, però ni aquest bebè serà capaç de fer fora Ana del seu domicili. La jove té clar què vol: viure en una ciutat, no en una finca aïllada de tot.

«Ponce va decidir que no tenia gaire sentit continuar amb el manteniment d'una finca on Ana Soria no tenia cap intenció de viure. Amb 22, anys tancar-se al camp per molt d'amor que tingués Ponce no era negociable. Entre altres coses, perquè totes les reformes i decoració de la casa i l'entorn porten la firma de Cuevas», escriu Paloma Barrientos.

De moment , el torero no ampliarà la família, però són molts els que pensen que no trigarà a fer el pas definitiu. Quan això passi, no canviarà res perquè el bebè no aconseguirà que Ana canviï d'opinió i decideixi instal·lar-se a La Cetrina. Per això, ha intentat vendre l'immoble, però encara no ha trobat un comprador adequat.

Pla general d'Enrique Ponce amb el rostre seriós i dins d'una plaça de bous
Enrique Ponce és propietari d'una finca de luxe. | Europa Press

Enrique Ponce està cansat de continuar aguantant-ho

Enrique coneix millor que ningú com funciona la premsa del cor, per això sap que el millor és no desmentir cap rumor. No vol que ningú li pugui retreure haver tret partit del negoci i, per això, sempre se'n manté al marge. No obstant això, hi ha teories que han arribat massa lluny, així que no ha tingut més remei que donar un cop a taula.

Ponce s'ha assabentat que l'estaven relacionant amb el suposat nou romanç de Paloma Cuevas. Hi ha qui diu que l'empresària manté una amistat especial amb Luis Miguel, que alhora era amic del torero. El xicot d'Ana Soria ha desmentit la informació: assegura que van perdre el contacte quan es va separar de la dona.

L'exmarit de Paloma viu una segona joventut i, en qualsevol moment, en confirmarà els rumors. Malgrat que evident que la seva nova parella no està embarassada, és una cosa que sempre s'ha dit i mai no s'ha demostrat. És cert que el pla hi és, però caldrà esperar per anunciar que s'ha dut a terme.

▶️ Vídeo del dia