Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos, inquiet en saber què espera a Andreita després del tractament

Miguel Marcos sempre ha volgut el millor per a la família

Miguel Marcos està orgullós del canvi que ha fet Belén Esteban els darrers anys, ja que ara controla molt més el seu caràcter. La col·laboradora entén que ni el seu marit ni la seva filla vulguin formar part de la crònica social, per això no en parla. Intenta ser prudent i ha deixat enrere les guerres que van catapultar la seva carrera: fa molt que no ataca Jesulín de Ubrique.

Miguel Marcos ha estat preocupat per la seva parella perquè va tenir un accident al plató de Sálvame que la va deixar en cadira de rodes. Ha estat molt de temps sense moure's i s'ha hagut de posar a les mans dels millors professionals per recuperar la mobilitat. Ha seguit un tractament molt estricte que l'obligava a fer rehabilitació durant set hores diàries.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Miguel Marcos té un paper clau a la seva família | GTRES

Miguel entén que la mare d'Andreita hagi estat sense ànims, i que, per això, el seu caràcter hagi canviat els últims mesos. Està tan assossegada que va decidir donar l'enhorabona a Jesulín després del part de María José Campanario. També va reconèixer que el matrimoni s'havia preocupat pels seus problemes de salut.

Andreíta es pensava que la seva mare havia fet les paus amb Jesulín i amb la seva dona, però és possible que tot hagi estat un breu miratge. La jove s'ha graduat i Belén Esteban ha presumit d'aquest mèrit a les xarxes, definint-lo com un dels moments més feliços. El problema és que Jesulín de Ubrique no ha estat present a l'esdeveniment, cosa que podria provocar una nova guerra.

Miguel sap que el tractament que ha triat la seva dona ha funcionat. De fet, ella es troba millor que mai. Intueix que ha recuperat les seves forces i podria témer que les faci servir per atacar un altre cop el pare d'Andrea Janeiro. A més, el torero no ha estat físicament a la graduació, però potser s'ha posat en contacte amb la protagonista de la festa.

Miguel Marcos respecta la voluntat d'Andreita

Miguel va acceptar des del primer moment que estava sortint amb una de les persones més famoses de la premsa del cor. Sempre ha tingut clar que no formaria part del negoci i el seu comportament és impecable, per això tots el respecten. Els reporters s'hi acosten quan és necessari, però no li fan cap pregunta incòmoda perquè saben que ell no respondrà.

Primer pla d'Andrea Janeiro.
Miguel Marcos està pendent d'Andreíta | GTRES

El marit de la tertuliana ha cridat l'atenció de diverses revistes després de la graduació d'Andreíta. En efecte, molts periodistes coincideixen en una cosa: sempre ha estat al costat de la noia i li ha donat suport en tot allò que era necessari. Es preocupa per ella, per això podria estar expectant pels nous passos de Belén Esteban després del tractament.

L'ex de Jesulín ha recuperat l'esperit que el caracteritza i potser carrega contra el torero per no haver estat a l'esdeveniment. Andrea vol tot el contrari, la seva intenció és que els pares solucionin els seus assumptes en privat. Podria haver guanyat molts diners parlant de la seva família, però ella sempre ha tingut clar que no s'aprofitaria de ningú.

Miguel Marcos rep el missatge de la seva dona

Miguel sap que la seva dona té prou motius per estar satisfeta amb els mèrits d'Andrea Janeiro. La jove és intel·ligent i responsable, per això ha aprovat un grau universitari amb unes notes excel·lents. «Ahir va ser un dels millors dies de la meva vida perquè es va graduar la meva nena», escriu Belén al seu compte d'Instagram.

▶️ Vídeo del dia

«Hem viscut un dia inoblidable, sobretot ella, envoltada de la seva família i de tots els seus companys». És possible que el conductor d'ambulàncies compartís aquest moment tan especial amb Andreita. Els seguidors de Jesulín demanen prudència abans de jutjar el comportament del torero, ja que potser tindria una bona excusa per haver-hi faltat.