David Flores Carrasco

David Flores Carrasco aconsegueix veure de nou a Rociíto i encara té rancúnia

David Flores Carrasco sap que la seva mare ha patit molt

David Flores Carrasco pensava que havia passat el pitjor, però estava completament equivocat. Ha estat a l'ombra fins que Rociíto en va parlar a Contar la verdad para seguir viva, un programa de màxima audiència. Ara, no té més remei que suportar els comentaris de la premsa, encara que sortosament tots són bons.

David Flores Carrasco s'ha convertit en una de les cares més respectades de la crònica social, no hi ha ningú que en parli malament. El problema és que no vol formar part del món del cor, per això no se sent còmode en certes circumstàncies. La seva mare ha gravat una nova sèrie titulada En el nombre de Rocío que confirma que continua tenint rancúnia.

David Flores ha aconseguit tornar a veure Rociíto després de molts problemes, ja que el documental ha estat a punt cancel·lar-se. Telecinco ha hagut de rebaixar el to, de fet, no l'ha emès a la pantalla petita per causar menor repercussió. El net de Rocío Jurado ha comprovat, amb les declaracions de la seva mare, que el conflicte és cada cop més gran.

Primer pla lateral de Rocío Carrasco plorant a Telecinco
David Flores Carrasco sap què va passar en la seva família. | Telecinco

David Flores ha intentat que els seus pares arribin a un acord, per a ell tots dos són igual d'importants i vol que es portin bé. No ho ha aconseguit i sembla que Rocío no hi està disposada a mantenir una conversa. Les últimes paraules que li ha dedicat a Antonio David Flores deixen poc de lloc a l'especulació: no en vol saber res.

Rociíto ha definit amb una paraula el comportament que va tenir el seu exmarit durant la malaltia de Rocío Jurado: «fàstic». L'acusa d'estar a prop d'Amador Mohedano per tenir informació i després poder vendre-la als platós. No confia en les bones intencions del col·laborador, creu que darrere de tot hi ha un interès mediàtic.

David Flores Carrasco descobreix el nou enuig de Rociíto

David Flores està en boca de tots i cada vegada són més els que en parlen, però afortunadament tothom intenta protegir-lo. El tertulià José Antonio Avilés va insinuar que el noi no va poder veure Contar la verdad para seguir viva perquè el seu pare no el va deixar. Aquesta informació podria no correspondre's amb la realitat, ja que Antonio David sempre ha estat sincer amb els seus fills.

El germà de Rocío Flores ha tingut oportunitat de retrobar-se amb la seva mare de manera virtual, així que podria estar al corrent de tot. Rociíto ha demostrat que segueix tenint rancúnia per part de la seva família perquè no perdona el que va passar amb Rocío Jurado. Mentre ella estava malalta, els Mohedano van aprofitar per fer aliances a esquena de la cantant.

Primer pla de David Flores Carrasco
Fa molt de temps que David Flores Carrasco no parla amb Rociíto. | GTRES

Carrasco ha assenyalat Amador Mohedano per mantenir una amistat amb Antonio David mentre La más grande era a l'hospital. «Sabia que la seva germana patia en aquest llit de Houston amb moltes de les coses que tenien a veure amb aquesta cosa tan fastigosa. No tenen vergonya ni perdó de Déu», comenta molt alterada.

David Flores Carrasco dona una altra oportunitat a la seva mare

David Flores, segons han explicat a Telecinco, no està dolgut amb Rociíto i estaria encantat de mantenir una conversa amb ella. La dona de Fidel Albiac reconeix que no se sent preparada, però, quan ho senti, farà el pas. Sap que el seu fill no és responsable de res d'allò que ha passat, ell només ha intentat ajudar.

David podria reconciliar-se amb la seva mare en un futur, però és més complicat que Rocío Flores segueixi els seus passos. La col·laboradora està molt dolguda, té molta personalitat i no se n'oblidarà tan fàcil. Tot i això, els experts del cor asseguren que abans o després arribaran a un acord.