Primer pla de Makoke.

Makoke, espantada pel que ha passat a casa seva: no vol que perjudiqui el bebè

El nadó corre més perill que mai

Ara que Viva la vida ha arribat al final, el futur laboral de Makoke a la televisió està a l'aire. Però avui no és això el que preocupa l'exdona de Kiko Matamoros, sinó una altra cosa molt més seriosa que podria afectar el nadó del seu nen, Javier Tudela.

Makoke té molta por

Des de fa anys, la figura de Makoke ha estat molt important per a la premsa del cor. Si ja ho era quan apareixia en pantalles com a hostessa dels cupons de TVE, era qüestió de temps que, des d'aquella feina, la seva figura creixés com l'escuma a la televisió.

Fins fa uns dies, ocupava una cadira a Viva la vida, el programa per excel·lència dels caps de setmana a Telecinco. Tot i això, la cadena ha pres la decisió d'eliminar per complet aquest format, per la qual cosa el seu futur laboral està actualment a l'aire.

Makoke a Viva la vida
Adeu a Viva la vida: el futur laboral de Makoke a l'aire | FÓRMULATV

Això la té totalment aterrida. I és que, després de treballar tota la vida per al món rosa, no saber què serà d'ella li ha tret el somni.

No obstant això, la preocupació d'aquests dies és molt més gran. Makoke està aterrida i molt preocupada pel seu net. El fill de Javier Tudela, el seu fill gran, corre més perill que mai i això que encara no ha complert els dos anys de vida.

El nadó corre perill

Donar la benvinguda a un nou membre de la família sempre és bona notícia. I ho va ser per a Makoke que, després d'anunciar a cop d'exclusiva la seva separació amb Kiko Matamoros, necessitava una alegria.

A més a més, la seva també ruptura amorosa amb Tony Spina no va ajudar en absolut. Per això, l'arribada del xicotet Javier va ser una llum al final del túnel per a Makoke.

Makoke pujant a un cotxe
Makoke manté una estreta relació amb tota la família més propera | GTRES

La relació que manté amb el nen és molt estreta, de fet, no hi ha setmanes que no vegi el seu nen. Tot i això, en els últims dies, la col·laboradora està molt preocupada per ell i és que el petit corre perill. I el motiu no és altre que un suposat mal d'ull que té aterrit la família.

▶️ Vídeo del dia

Un suposat mal d'ull

Makoke està tan preocupada, que no ha estat capaç de donar declaracions sobre això. Ha estat el seu fill, Javier Tudela, qui ha aprofitat les càmeres per explicar el seu malestar. Segons sembla, el pare del nadó no sap què fer.

En un dels últims esdeveniments, Javier Tudela explicava què era el que més li preocupava, i tot està relacionat amb problemes a casa seva. Com a desperfectes a les canonades, les lloses del terra i la piscina han fet que el fill de Makoke tingui un nou maldecap.

Pla general de Javier Tudela
El fill de Makoke, Javier Tudela, està molt preocupat pel seu nadó | Europa Press

«Això és molt fort. En parlem com si fos qualsevol cosa. No és per riure», concloïa. Així doncs, sembla que aquests desperfectes a casa seva han fet que Javier hagi comptat amb l'ajuda d'una professional.

Es tracta d'una dona que l'ha ajudat a intentar conèixer què passa realment al voltant d'ell i de la seva família. «Ahir em van ensenyar les cartes. Vaig agafar una noia i li vaig dir que em fes les cartes. Diuen que hi tenim alguna cosa, però no sabem què és», ha explicat Javier.

De moment, tant Javier com Makoke han decidit seguir amb el seu dia a dia, ja que no han pres cap decisió, però no seria estrany que properament ho fessin. Per això només queda esperar. Però del que no hi ha dubte és que el petit de la família ha arribat per fer-los la vida molt més fàcil a tothom.