Primer pla de Toñi Moreno plorant

Toñi Moreno rep notícies inesperades després del programa amb Anabel Pantoja

La presentadora encara no s'ho pot creure

La vida de Toñi Moreno ha fet moltes voltes. La seva professionalitat és innegable, però allò que més crida l'atenció a l'opinió pública és la seva vida privada. No hi ha constància que tingui una parella sentimental, però ràpidament es va confirmar que es convertiria en mare soltera.Avui, Toñi Moreno ha rebut notícies després de l'entrevista que va tenir amb Anabel Pantoja i el pitjor és que s'han fet públiques.

Un nou pas

Toñi Moreno fa anys que treballa a la televisió. El seu triomf a la televisió va arribar quan, a Telemadrid , hi van confiar per presentar més d'un programa. Després del seu èxit, cadenes com TVE i Telecinco han dit sí a incloure-la al seu equip de professionals.

Després del seu fracàs com a presentadora de Mujeres y Hoimbres y Viceversa, a Toñi Moreno li va costar remuntar. Va desaparèixer durant una temporada de la televisió, i es va centrar en la seva vida personal.

La seva filla Lola ho és tot per a ella. Tant, que va arribar a fer públic a través de les xarxes socials que la maternitat estava sent realment complicada per a ella. Ara, tot ha canviat.

La seva petita ha crescut, té una connexió brutal amb ella i gaudeix de cada moment que té amb ella quan la feina li ho permet. Això  és precisament el motiu pel qual avui Toñi Moreno és notícia.

L'andalusa va fer públic fa un parell de setmanes el que Anabel Pantoja li va explicar i ara això ha tingut repercussió en el seu lloc de treball. De què es tracta exactament? De moment, Toñi Moreno no ha volgut donar explicacions.

▶️ Vídeo del dia

Toñi Moreno i la seva conversa amb Anabel Pantoja

Seria una història molt bonica d'explicar, però la veritat és que Toñi Moreno i Anabel Pantoja només mantenen una bonica amistat. Això, com en les anteriors entrevistes que Toñi Moreno ha fet a Telecinco, li va permetre aconseguir un màxim d'audiència al seu programa.

Actualment, Toñi Moreno presenta tots els dissabtes Déjate Querer, un programa on els famosos de l'actualitat més candent s'asseuen i narren la seva vida. s'hi tracten episodis del passat i del present que interessen molt als teleespectadors de Telecinco.

Fa unes setmanes, li va tocar a Anabel Pantoja. Aquesta, després de tornar de Supervivientes, es va retrobar amb el seu exmarit, Omar Sánchez, al plató de Toñi Moreno.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja es va retrobar amb Omar Sánchez al programa de Toñi Moreno | CatalunyaDiari

Contra tot pronòstic, les dades d'audiència es van disparar i van arribar a aconseguir un dissabte d'estiu a la nit més de 15 milions d'espectadors. Una brutalitat de dades que han repercutit en el futur professional de Toñi Moreno.

Pel que sembla, el que al principi semblava un adeu per sempre de la televisió, s'ha convertit en una nova oportunitat per a Toñi.

«L'espai produït per Bulldog TV s'ha anat fent un lloc al prime time dels dissabtes. Per això, Mediaset ha decidit mantenir la seva confiança en el format i renovar-lo per una segona temporada», expliquen des de Telecinco.

Segons sembla, ha estat la tendència a l'alta que ha viscut el programa des que va començar la primera temporada el que ha fet que Toñi tingui feina durant un temps indefinit.

La mala ratxa de Toñi Moreno

Ara tot va bé, però no sempre ha estat així. La vida professional de Toñi Moreno es va torçar quan, des de Telecinco, van decidir que el millor era eliminar Mujeres y Hombres y Viceversa. Aleshores, Toñi es convertia en la culpable del fracàs d'un programa que feia més de 14 anys que estava a prime time.

En molt poc temps, l'andalusa s'havia quedat sense Viva la vida i sense Mujeres y Hombres y Viceversa. Això va tenir una conseqüència: l'adeu temporal de Toñi Moreno.