Primer pla Omar Sánchez

Omar Sánchez demana a la seva nova xicota el que Anabel Pantoja mai li va donar

Omar Sánchez ha estat molt contundent sobre la situació

Omar Sánchez ha tingut un any molt complicat a causa de la ruptura amb Anabel Pantoja. Però, també, perquè ella, encara que havien deixat la porta oberta a la reconciliació, ha iniciat una relació de forma pública a Supervivientes amb Yulen Pereira. Això sí, ell no s'ha quedat de braços plegats i sembla que té un nou amor.

En concret, està coneixent Raquel Lozano, l'exconcursant de Gran Hermano, a qui li ha demanat una cosa que no va poder gaudir amb la seva parella anterior. Ens estem referint a anar a poc a poc.

Omar Sánchez i el seu nou romanç

El surfista ha estat notícia aquests dies pel seu retrobament amb Anabel, però també perquè sembla que l'amor ha tornat a arribar a la seva vida. I és que ha sortit a la llum que començava a sortir amb Raquel Lozano. Una informació que ha generat un enorme enrenou i una llarga llista de rumors.

Omar a Déjate querer va voler tancar les enraonies sent molt sincer: «Ens estem coneixent. És molt maca per fora, però igual de maca per dins. És molt bona persona».

«Cal gaudir de les coses bones i a mi m'encanta l'amor. Aconsello tothom que visqui l'amor, és el millor de la vida», reflexionava.

Raquel Lozano
Omar Sánchez ha admès estar coneixent Raquel Lozano | CatalunyaDiari

Omar Sánchez aclareix els punts de la nova relació

El canari va voler acabar amb les especulacions amb les seves paraules, però no ha aconseguit el seu propòsit. És més, es va veure obligat a entrar telefònicament a Sálvame per no donar-li més peu, ja que ho va fer molt enfadat.

El primer que va deixar clar és que «no hi ha cap muntatge fet, ni per part meva ni per part d'ella. Volem que se sàpiga. Ni soc una víctima ni em crec un personatge».

De la mateixa manera, deixava de manifest quina és la seva relació amb Raquel: «És una noia encantadora i molt maca. No puc dir res més perquè ens hem vist dues vegades i no puc dir que estic enamorat. Jo estic coneixent-la i no tinc cap problema a dir-ho. Estic coneixent-la a ella i no a altres».

Primer pla d'Omar Sánchez.
Omar Sánchez ha parlat per tancar tota mena de rumors sobre el seu suposat romanç | Instagram

Així, Omar ha revelat dues coses. Primer, que té il·lusió perquè les coses surtin bé amb l'exconcursant de GH. I segon, que li ha demanat anar a poc a poc i no permetre rumors, cosa que no va poder aconseguir amb Anabel.

Ara el que queda esperar és veure com evoluciona aquesta relació i si hi va a més. Això sí, no ho tindran gens fàcil perquè acabi funcionant. I el motiu és que, segons s'ha revelat avui, Sánchez es convertirà en concursant del nou 'reality' de Telecinco: Pesadilla en el paraíso.

Si es confirma aquesta informació, el canari estarà tancat diversos mesos en una granja amb altres famosos. I això suposaria que el seu intent d'història d'amor patís una aturada considerable. Sí, perquè podrien refredar-se els sentiments entre ells i fer que no seguís endavant.

No obstant això, sempre hi ha la possibilitat que la cadena sorprengui els espectadors i generi molta morbositat. Com? Doncs, fent que Raquel també participi en el 'reality'.

Una situació que si es produís permetria veure en directe l'evolució del romanç, com també hem vist el d'Anabel i Yulen a Supervivientes. Tot i això, caldrà esperar uns dies per anar coneixent què passa entre aquests dos joves.