Fotomuntatge dels rostres de Marta Riesco i Ana Rosa Quintana

El descobriment que Ana Rosa Quintana acaba de fer sobre Marta Riesco

Ana Rosa ha conegut la postura de la reportera

Ana Rosa Quintana està desitjant que arribi el setembre per reincorporar-se a El programa de AR després de deixar-ho pel seu tractament contra el càncer. Els seus companys estan il·lusionats amb la seva tornada i ja li han comunicat que la troben a faltar. Bé, tots no, perquè Marta Riesco ha deixat clar aquests dies que a qui troba a faltar a la seva vida és una altra persona.

En concret, la jove reportera ha revelat que qui enyora més en aquests moments és el seu xicot, Antonio David. El motiu és que fa diverses setmanes que no es veuen pels compromisos personals de l'exguàrdia civil amb els seus fills.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant junts a un photocall
Ana Rosa és conscient que Marta i Antonio cada vegada estan millor | GTRES

Ana Rosa Quintana sap la postura de Marta

L'exdona d'Alfonso Rojo, tot i estar allunyada de la televisió per la seva malaltia, ha estat al corrent de tot allò que passava a la vida dels seus companys. Així és com ha conegut que la relació de Riesco i del seu noi ha sortit a la superfície, malgrat les situacions complicades que van viure.

Ana Rosa ha vist que Antonio i Marta ja no dubten a mostrar el seu amor per les xarxes socials. És més, es deixen veure junts i sense amagar-se des de fa temps. I la raó és que han consolidat la seva relació i hi estan encantats, cosa que els ha portat a gaudir d'unes vacances molt especials.

Tot i això, després de l'escapada en comú, han hagut de separar-se. Si, perquè ell ha hagut de complir les seves obligacions com a pare, gaudint dels dies que li corresponen amb els seus fills menors, David i Lola.

Aquesta situació ha fet que la parella porti diverses setmanes separada, fet que ha provocat la tristesa de la reportera. Així ho ha deixat de manifest al seu compte d'Instagram, en què ha pujat una fotografia fent-se un petó amb el seu xicot.

Aquesta imatge l'ha acompanyat del missatge següent: «Gairebé tres setmanes sense veure't. I jo aquí, comptant les hores per al retrobament». Unes paraules a les quals ha afegit el 'hashtag' «indestructible».

El malagueny sembla que comparteix la mateixa opinió de la seva xicota. Per aquesta raó, ha deixat un comentari a la seva publicació que diu així: «Em fas tant bé...».

▶️ Vídeo del dia

Ana Rosa Quintana, al dia del present de Riesco

La presentadora no només sap que la seva reportera està encantada i feliç al costat del seu noi, coneix que viu un bon moment professional també. Encara hi ha rumors sobre si la noia es reincorporarà o no a El programa de AR al setembre, però mentre aquest moment arriba té un altre projecte entre mans.

Exactament, ha estat fitxada com a integrant de Ya es verano, l'espai que ha vingut a substituir a Viva la vida. Fa uns dies, s'hi ha estrenat i ho ha fet amb una secció pròpia. Així és, amb un espai on fa reportatges per algunes de les festes estivals més interessants de diferents pobles d'Espanya.

Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Marta Riesco
Ana Rosa Quintana ha vist Riesco assumir nous projectes | Catalunya Diari

Però tampoc cal passar per alt que Ana Rosa ha vist la noia 'buscar-se la vida'. Ens estem referint al fet que la jove ha posat en marxa a Instagramel seu propi format d'entrevistes que porta per títol El columpio de Marta.

Aquest, que ja va per seva la tercera entrega, el grava a la terrassa de casa seva i està aconseguint certa repercussió. Sembla que a Riesco, després de les polèmiques i les crisis de salut mental, ara tot li somriu.