Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Ivonne Reyes

Ivonne Reyes rep notícies dels jutjats i envia un missatge final a Pepe Navarro

Ivonne Reyes s'assabenta de la sentència judicial i Navarro no dona crèdit

Ivonne Reyes sap que la batalla legal que manté amb Pepe Navarro està lluny d'acabar. Fa molts anys que es troben als jutjats, on tenen lloc les múltiples baralles judicials entre la veneçolana i Navarro.

Durant les últimes hores, ens hem assabentat que la model veneçolana s'emportava una gran alegria. I tot perquè ha aconseguit que un jutge li donés la raó després d'una demanda que li havia interposat el presentador.

En aquest cas, Pepe Navarro va anar als jutjats amb la intenció que Ivonne sortís condemnada per un suposat delicte d'intromissió a l'honor.

Però res més lluny de la realitat. L'exconductor d'Esta noche cruzamos el Mississippi no n'ha sortit victoriós, per a satisfacció de la mare d'Alejandro Reyes.

Ivonne Reyes rep una alegria als jutjats

La veritat és que ja fa un any i mig que la justícia va desmuntar les il·lusions de Navarro. Però el cordovès no es va quedar de braços plegats i va recórrer la sentència. Però la veritat és que ha tornat a perdre als tribunals una vegada més.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro i Ivonne Reyes continuen barallant-se judicialment. | CatalunyaDiari
 

La justícia va pronunciar-se en contra seva el gener de l'any passat, Navarro va recórrer i, ara, segons revela en exclusiva el diari digital El Español, ha tornat a perdre.

El presentador demanava a Ivonne fins a 60.000 euros per vulnerar el seu honor, però, després de la resolució judicial, Pepe està condemnat a pagar els costos. Ho haurà de fer tant al seu advocat com al de la veneçolana. Això sí, encara li queda recórrer al Tribunal Suprem.

«Fins que em mori continuarà sent el mateix»

La model veneçolana afirmava fa unes hores que confiava en aquest resultat a favor seu, ja que sempre ha dit la veritat.

«Estic tranquil·la perquè jo no he explicat cap mentida, diguin el que diguin, des del principi fins al dia d'avui, fins que em mori. Continuarà sent el mateix i, si hi ha un després, també continuarà tot sent el mateix».

D'altra banda, Ivonne sap que el presentador no s'aturarà aquí, ja que és la segona ocasió que guanya un judici per aquesta demanda.

Ivonne Reyes a 'Viva la vida'
Ivonne Reyes ha guanyat el seu ex als jutjats. | Mediaset
 

«Dirà 'pobret, jo', perquè és un indigent, però li surt molt bé, no paga, no té diners. Però sí que té diners, no parla, però sí», ha dit.

Aquesta no és l'única causa que uneix aquests dos famosos. Recordem que, el passat 6 de juny del 2022, la model veia com la justícia es pronunciava a favor del seu ex. Ho feia després de la denúncia que li va interposar setmanes enrere per «por i insults» després que Navarro descarregués la seva ira entrant en directe a Viva la vida.

La veritat és que, després del judici, que va tenir lloc al jutjat de Violència sobre la Dona, Pepe Navarro va quedar absolt finalment.

Ivonne s'ha vist obligada a fer-ho

La presentadora apuntava que s'ha vist obligada a recórrer al Jutjat de Violència sobre la Dona per resoldre el tema de la paternitat del seu fill. Navarro continua rebutjant que sigui el pare del jove i la model afirma que té por, ja que «amb ell res no està tranquil mai».

Sobre la situació del seu fill, explica que Alejandro ha tancat el tema de la paternitat del presentador perquè sempre ha tingut ben coberta la figura d'un pare.

«L'ha tingut amb la família, els seus oncles, els meus ex... Em sembla molt important per tenir un punt de vista objectiu, és molt important avui dia per als nois», ha expressat davant dels mitjans.

Per altra banda, Ivonne ha obviat el tema de la nova parella de Pepe Navarro. Ella ha preferit no dir res amb aquesta frase contundent. «Passo la paraula, next».