Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

Apunten a una famosa de Telecinco com la nova il·lusió d'Ortega Cano

L'extorero es podria estar consolant als braços d'una coneguda periodista

No hi ha dubte que, a mesura que transcorren els dies, el nom de José Ortega Cano, acapara tots els platós dels programes de Telecinco. No és per a menys, ja que la remor de la seva possible ruptura amb Ana María Aldón es podria fer realitat en qüestió de dies.

La veritat és que Sálvameva descobrir que la mare de Gema Aldón estaria considerant fer-ne una exclusiva anunciant que, finalment, s'ha separat del torero. Tot i que, segons María Patiño, això ja s'ha fet, només falta que la notícia surti a la llum.

«Ana María Aldón està fent ara mateix l'entrevista», revelava. Tot i això, després d'una tarda plena de polèmica en referència al clan Ortega Cano, com era d'esperar, arribava una autèntica bomba.

Una notícia que va provocar el xoc de tots els tertulians, a més d'escandalitzar les xarxes socials. I és que es va descobrir en directe qui és la possible actual amant de, ni més ni menys, que del pare de Gloria Camila.

El nom de l'actual suport d'Ortega Cano surt a la llum

En efecte, a la tarda del 4 d'agost, Sálvame es va dedicar a lligar caps respecte a la crisi matrimonial entre Ortega Cano i Ana María Aldón . Sens dubte, van ser unes quatre hores força mogudes perquè, cada vegada més, sortien noves teories que apuntaven que la parella ja havia trencat.

De fet, fins i tot feien un pas més enllà a especular que l'extorero tenia una nova il·lusió. I és que, després de la decepció patida amb la mare de Gema Aldón, el Ortega Cano s'hauria refugiat als braços d'una altra persona.

José Ortega Cano a un photocall
Es rumoreja que Ortega Cano comença a oblidar Ana María Aldón. | Europa Press

El responsable de donar aquesta exclusiva va ser Kiko Jiménez, ex-xicot de Gloria Camila. El jove, que és col·laborador del programa, sempre treu informació sucosa en referència a la qual un dia va ser la seva família política. Alhora, el nuvi de Sofia Suescun ha assegurat que el seu exsogre compta amb el gran suport d'una famosa.

«Hi ha una persona que avui dia parla més amb Ortega Cano que la seva pròpia dona», començava dient. «Hi ha una persona amb qui Ortega Cano es desfoga, li explica les penes, les alegries, comparteix temps lliure, queden…», explicava.

Però allò que veritablement va sorprendre va ser quan el jove va donar a entendre que aquesta persona es tractava de l'actual amant de l'extorero. «És una persona que li fa passar l'estona més amena». Lluny de posar fi al tema, el col·laborador va oferir més detalls sobre la identitat de la nova il·lusió d'Ortega Cano.

«És d'aquí de Madrid. Es coneixen de fa molt de temps», revelava. «Jo de ser Ana María em preocuparia, perquè que el teu marit parli més amb aquesta persona que amb tu...», advertia públicament a la dissenyadora.

Tot i això, després d'aquestes declaracions per part de Kiko, els tertulians presents van voler treure-li més informació. Sens dubte, la sorpresa que sentien en aquell moment era tanta que necessitaven conèixer més dades.

De manera que l'exparella de Gloria Camila s'aventurava a fer unes pistes que van ser claus per descobrir de qui es tractava la persona. «Donaré l'última pista i aquí em quedo», anunciava.

Paloma Barrientos somrient
Paloma Barrientos podria ser la nova il·lusió de José Ortega Cano. | GTRES

«És una dona i el rang va entre els 40 i els 65 anys. Les seves inicials són PB», admetia. Tot i que, en un primer moment, els col·laboradors no van endevinar la identitat de la nova il·lusió d'Ortega Cano, les xarxes socials es van encarregar d'aquesta feina.

I és que asseguren que es tracta de, ni més ni menys, que de Paloma Barrientos. De manera que la periodista seria la que estaria consolant el vidu de Rocío Jurado.

Nou romanç a la vista en plena ruptura?

De fet, la notícia va impactar tant que va arribar a ser trending topic a Twitter. I és que a tots els seguidors del programa els quadra que sigui Paloma Barrientos, ja que la periodista és amiga d' Ortega Cano.

D'altra banda, tampoc els ha sorprès, perquè a Paloma Barrientos també se la coneix per carregar més d'una vegada contra Rociíto. I és que la periodista sempre ha defensat, com s'esperava, el clan de l'extorero, de manera que sempre ha estat dura amb la filla de «La más grande».

Tot i la informació de Kiko Jiménez, només el temps confirmarà si, finalment, Ortega Cano té una relació amb Barrientos. O si, per contra, simplement es tracta d'una mera amistat.