Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alessandro Lequio a un photocall

Alessandro Lequio confirma que l'herència del seu fill mort està en bones mans

Alessandro Lequio, satisfet en presentar el projecte que tant desitjava el seu fill

Alessandro Lequio va patir la garrotada més gran de la seva vida fa dos anys, quan va veure com moria el seu fill, Álex Lequio, a causa d'un càncer.

El veterà col·laborador de televisió i ex d'Ana Obregón va quedar desolat després de perdre un dels seus tres hereus. Tot i la lluita del jove per superar la dura malaltia, finalment, el càncer va guanyar l'última batalla.

Des d'aquell moment, tant Alessandro Lequio com Ana Obregón van ser conscients que la seva vida havia canviat i que la profunda pena que patien els marcaria per sempre. De fet, la presentadora de televisió va passar diversos mesos tancada a la seva habitació sense voler sortir al món exterior. Tot després del cop que va patir en perdre el seu únic fill.

Alessandro Lequio, satisfet en saber que l'herència està en bones mans

Mentrestant, el col·laborador d'El programa de Ana Rosa va pensar que el millor que podia fer era tornar com més aviat millor a la feina. Embargat per l'emoció, va tornar una setmana després de la mort del jove a la rutina diària a Telecinco.

Álex Lequio
El desig d'Álex Lequio era que els seus pares creessin una fundació per ajudar amb la recerca pel càncer. | GTRES

Després de la seva mort, tant Obregón com Alessandro Lequio sabien que el seu fill tenia al cap un desig concret des que va emmalaltir greument. El jove va deixar clar als seus pares que, en honor seu, havien de crear una fundació que portés el seu nom. Un dels objectius del projecte era ajudar aquelles persones que han patit el costat més dur del càncer.

Dit i fet, Ana i Alessandro es van posar fil a l'agulla. Tot i que van trigar mesos a donar forma a la idea, en les últimes hores, hem sabut que el projecte ha vist la llum. Així doncs, la fundació que tant desitjava el jove ja és una realitat.

Els pares d'Aless fan realitat el desig del jove

Hem conegut aquesta notícia a través de les xarxes socials de la biòloga i presentadora, Ana Obregón. Ella, molt emocionada, s'ha dirigit a tots els seus seguidors per anunciar una cosa que, sens dubte, l'omple d'orgull i d'il·lusió.

La fundació d'aquesta organització sense ànim de lucre, entre altres coses, té l'objectiu de demanar una inversió més gran per la recerca del càncer.

«Estic molt emocionada perquè després de dos anys de lluita, de vegades sense forces, per poder crear la fundació del meu fill, paperassa, advocats, notaries…». Així ha començat el post d'Ana Obregón al seu compte oficial d'Instagram.

Alessandro Lequio i Ana Obregón
Ana Obregón contenta pel treball aconseguit amb el seu ex, Alessandro Lequio, en memòria del seu difunt fill, Álex Lequio. | CatalunyaDiari

La primera aportació econòmica de la Fundació anirà a parar al Projecte IMPERAS

«Per fi, comencem la nostra activitat». L'actriu ha deixat clar que el gran objectiu serà «la investigació, aportant el nostre granet de sorra per salvar vides».

A més, ha donat les gràcies al seu ex i pare d'Aless, Alessandro Lequio, «pel teu incondicional suport per aconseguir-ho. Espero que el nostre fill estigui tan orgullós de nosaltres, com nosaltres». I aquest ha respost als comentaris «em sento molt orgullós del que hem aconseguit».

Amb tot, avui sabem que la primera aportació econòmica de la Fundació Aless Lequio anirà per al Projecte IMPERAS.

«Està fent una magnífica tasca en el diagnòstic de Sarcoma, aquest càncer rar que afecta, sobretot, nens i joves, i que pocs hospitals a Espanya poden diagnosticar per manca de finançament (dels diferents governs que hem tingut a Espanya) per les tècniques necessàries. Un bon diagnòstic salva vides».

L'exdona d'Alessandro Lequio té la meta d'acabar amb el dolor que provoca el càncer, la malaltia a què l'actriu es refereix com a «pandèmia silenciosa».

I és que no vol que cap altra família es vegi plorant una pèrdua com la seva. «Tant de bo, aconseguim que cap mare ni pare hagin de passar pel que estem vivint», afirmava a les seves xarxes socials.