Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Mónica Hoyos somrient

Luna, la filla de Carlos Lozano, reviu el seu pitjor malson, just després dels 18 anys

La família Lozano al complet, torna a Telecinco

Després de la cancel·lació de Ya son las ocho, Carlos Lozano fitxava per Sálvame Sandía, la nova secció que ocupava l'espai deixat pel programa de Sonsoles Ónega.

Tot i que la idea de recórrer Benidorm amb una caravana no va entusiasmar l'audiència, ha suposat el retorn del presentador als platós. Això sí, tot apunta que no és l'únic membre de la família Lozano que podrem trobar a la televisió aquest estiu.

Model, presentadora, actriu, col·laboradora... Mónica Hoyos té moltes facetes. Tot i això, va guanyar popularitat a finals dels 90 gràcies a la seva relació amb Carlos Lozano.

Carlos Lozano en un plató televisiu
Carlos Lozano i Mónica Hoyos es van conèixer al plató de El precio justo.| GTRES

Tots dos es van conèixer durant l'emissió d'El precio justo (1999-2001). En aquest mític concurs de TVE, Carlos Lozano exercia de presentador, mentre que Mónica formava part del grup d'hostesses que mostraven els productes.

La química entre ells va donar lloc a una relació i una filla en comú. Luna Lozano va néixer el juny del 2004 i fa poc va complir la majoria d'edat.

Aquesta nova etapa vital de la filla de Carlos Lozano estarà marcada per l'absència de la seva mare. Mónica Hoyos s'ha confirmat com la nova concursant de Pesadilla en El Paraíso.

En aquest reality, els famosos hauran de cuidar animals de granja i portar un estil de vida molt rural. Sens dubte, és una situació que pot donar lloc a moments molt graciosos. Sobretot, si la cadena fa un bon càsting.

Imatge de Luna Lozano i el seu pare Carlos Lozano
Luna Lozano, possible defensora de la seva mare, Mónica Hoyos, al nou reality de Telecinco. | Telecinco

Així doncs, toca preguntar-nos si serà Luna, tenint en compte la seva recent majoria d'edat, la que acudeixi als debats per defensar la seva mare. Una altra possibilitat és que sigui el mateix Carlos Lozano qui exerceixi de defensor. Recordem que ella ho va ser per Lozano quan el presentador estava a Gran Hermano VIP 4.

Cal destacar que no és la primera vegada que Mónica Hoyos participa en aquest tipus de programes. El 2018 va formar part del càsting de Gran Hermano VIP 6 juntament amb Miriam Saavedra, l'altra ex de Carlos Lozano. I, poc després, es va convertir en supervivent amb el pare de la seva filla.

Serà que la tercera serà la bona? Aconseguirà l'exparella de Carlos Lozano superar tots els seus rivals i aconseguir el premi final?

El nou reality de Telecinco

Després de Supervivientes, toca omplir el buit que el concurs ha deixat a Telecinco. Novament, la cadena aposta per un reality, cosa en què és la reina indiscutible.

Després de la cancel·lació de Gran Hermano, Mediaset s'ha esforçat per trobar un format semblant que atregui el públic. La temporada passada ho van intentar amb Secret Story: la casa de los secretos. No obstant això, sembla que la premissa no va quallar i ara intenten una cosa similar amb animals de granja pel mig.

Pesadilla en El Paraíso no és un format completament nou. Més aviat, es tracta d'una nova versió del concurs que vam poder gaudir el 2004, La Granja. Aleshores, el programa estava presentat per ni més ni menys que per Terelu Campos.

Ara Telecinco escalfa motors per a aquesta nova aventura que té previst començar el 29 d'agost. De moment, els únics confirmats són l'ex de Carlos Lozano, Mónica Hoyos, i Pipi Estrada. El qual, per cert, va ser parella de Terelu mentre aquesta estava presentant La Granja; li servirà d'alguna cosa per arribar lluny al concurs?