Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó, preocupada per l'imprevist problema de salut: s'ha d'operar ja

Tamara haurà de passar per quiròfan

Tamara Falcó es troba enmig de la seva millor etapa personal i professional, a punt d'estrenar la seva pròpia docusèrie a Netflix.

Tamara Falcó amb la mirada perduda
Tamara Falcó treu una docusèrie a Netflix sobre la seva vida. | GTRES

Tot i això, enmig de tantes alegries, ha d'afrontar un petit sotrac de salut, i és que s'haurà d'operar per una malaltia a l'espatlla. Una complicació que ja han assegurat des del seu entorn que no és greu i que té una fàcil recuperació. La marquesita de Griñón pateix hiperlaxitud al maneguet rotador de l'espatlla, una cosa molt comuna i que se soluciona mitjançant un procediment força senzill.

«He tingut molta sort amb la meva família», admet orgullosa la protagonista en un dels primers capítols del documental. I és que Falcó s'ha sentit molt recolzada en aquests moments complicats. «Soc la filla d'una de les dones més elegants d'Espanya i de Carlos Falcó, un reconegut viticultor, marquès de Griñón i gran d'Espanya», al·lega presentant-se.

Tamara Falcó, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en un garatge
Tamara Falcó nota el suport de la seva família al seu costat en aquests moments complicats. | GTRES

A Tamara Falcó: La Marquesa, la protagonista parlarà sense embuts sobre els aspectes més desconeguts de la seva vida. De fet, fins i tot arribava a plantejar-se dedicar la vida completament a la religió. «En comptes de voler sortir a la nit a prendre copes, em venia de gust quedar-me a casa resant el rosari, vaig arribar a plantejar-me ser religiosa», explica.

Tot i això, sembla que un atractiu jove es va interposar en el seu camí i el va fer canviar de plans. La filla d'Isabel Preysler no pot estar més il·lusionada amb Íñigo Onieva i, fins i tot, es planteja passar per l'altar.

Una cosa sobre el que arriba a fer broma a la docusèrie: «El que s'espantarà és Íñigo quan vegi això. Estic en pla psicòpata veient vestits de núvia abans de comprometre'm», apunta entre rialles.

Tamara Falcó parla sobre el seu estat de salut

«Quan digui a Íñigo que he estat veient vestits de núvia el que espero és que no malinterpreti la reacció de la meva mare. No és per ell, és pel concepte; la meva mare el que no vol és perdre'm, ella creu que tornaré a casa seva. No és que no em vulgui veure feliç, però vol que estigui amb ella».

«M'imagino casada amb ell, ja no perds el temps amb algú que no vegis un futur», afirma molt segura.

Lamentablement, no és or tot el que llueix, i tant la marquesita com el seu xicot han enfrontat molts rumors maliciosos. Sobretot, aquells relacionats amb el desenfrenat estil de vida d'Onieva, que protagonitza unes gresques impressionants, davant les quals ningú no es queda indiferent.

Tamara Falcó
Tamara Falcó té plans de futur que inclouen Íñigo Onieva. | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

Una manera de ser completament oposada a la de Tamara Falcó, que opta per la tranquil·litat i els retirs espirituals en què espera trobar-se a si mateixa. Fa poc, la marquesita parlava obertament sobre el seu festeig i la seva propera operació, deixant clar que tot estava perfectament.

«No m'he operat encara. Li van preguntar a la meva mare per mi al Teatro Real i ella va contestar 'molt bé', però perquè no sentia la premsa», aclaria. «Soc hiperlaxa i s'ha fet malbé. M'ho han detectat ara, però és una cosa típica», assegurava en to tranquil·litzador.

Tot i que el que segueix sent un misteri és si el seu xicot estarà present en aquell moment tan delicat o preferirà seguir de festa en alguna platja paradisíaca, com està acostumat.

«No ho sé. No me'n recordo bé del nom mèdic, però crec que és el maneguet rotador», postil·lava la filla d'Isabel Preysler .

«Em molesta l'espatlla, però tampoc tant, només amb alguns gestos. Per exemple, no puc sacar a tennis. Per això, no m'he operat ni és urgent. Hauré de fer fisioteràpia», explicava volent restar-li importància.