Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño deixa sense opcions el seu marit: falta de desig

María Patiño revela tota la veritat sobre els problemes de la relació

María Patiño per fi revelava el que realment passava a la vida íntima d'una de les parelles del moment. La presentadora de Socialité va confessar el secret que la protagonista li havia confiat, per donar llum sobre què va motivar la ruptura sentimental.

Encara no s'ha sabut ben bé què va provocar que Anabel Pantoja decidís separar-se d'Omar. Tot i que la col·laboradora es va pronunciar al respecte després de conèixer-se la ruptura, existia un secret que molt pocs coneixien. Ara, gràcies a María tothom sap què passava de portes endins.

▶️ Vídeo del dia

María Patiño deixa tothom amb la boca oberta: «No hi havia intimitat»

María Patiño sempre ha mantingut que no és una de les millors amigues d'Anabel Pantoja. A diferència de Betlem o Gema López, la presentadora manté només una relació cordial amb la neboda de la tonadillera. «No som amigues íntimes», confessava fa només uns dies.

Això, però, no li ha impedit convertir-se en el drap de llàgrimes d'Anabel Pantoja quan aquesta ho ha vist oportú. Tot i que tampoc la defensava quan gran part dels seus companys no apostaven per la seva relació amb Yulen Pereira.

En ple debat sobre el retrobament entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez, on era evident l'afecte que encara hi ha entre ells, la col·laboradora es va pronunciar. Alguns encara creuen que hi ha una possibilitat de reconciliació, però la presentadora de Socialité té una altra opinió.

María Patiño plorant
María Patiño sap que la separació és imminent. | Europa Press

Creu que això mai es donarà, ja que hi ha una cosa fonamental que va separar la parella per sempre. Un motiu que per a Anabel Pantoja és difícil de superar i que té a veure amb la vida íntima de tots dos. «Anabel no s'enfadarà perquè ella no m'ho ha explicat, quan traeixo algú és quan em fan una confessió en privat», anunciava.

«Un dels problemes que hi havia al matrimoni entre Omar i Anabel era una falta notable de desig per les dues parts», revelava a Sálvame. «Quan s'apaga és fotut tornar-ho a reviure», afegia Gema López deixant clar l'impediment que això suposa per a la reconciliació.

La informació de María va ser confirmada per altres col·laboradors de Sálvame amb què Anabel Pantoja s'havia confessat sobre els seus problemes maritals. «No hi havia intimitat», recalcaven.

María Patiño ja no pot defensar més la relació

La periodista ha estat una de les màximes defensores de la relació amorosa entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira. El seu amor va néixer a Hondures i la presentadora va apostar per ells des del primer moment.

Tot i això, després de la final de Supervivientes, la parella sembla haver-se desinflat i les informacions que surten sobre l'esgrimista no ajuden. Sembla que a l'olímpic li agrada massa la fama i que els pares han pujat al carro de la televisió. Un carro estirat per Anabel que comença a ser molt evident i pesat.

Tot un conjunt de circumstàncies que sembla estar passant factura a la sobriníssima que ha deixat de mostrar aquesta efusivitat que va mostrar a l'illa. A més, hi ha proves que demostren que Anabel Pantoja s'ha desencantat del tot.

Foto d'Anabel Pantoja.
No hi havia desig en el matrimoni d'Anabel Pantoja. | Telecinco

Després de passar tres dies en un àtic amb Yulen, la influencer ha pogut compartir moments d'intimitat amb el seu noi. Uns moments que no han convençut Anabel Pantoja i que podrien propiciar la ruptura.

«Anabel ha explicat a algú que les seves relacions íntimes amb Yulen les qualificaria amb un 6 sobre 10», revelava Carmen Borrego. Una vegada més, l'escassa intensitat sexual del nuvi d'Anabel Pantoja podria a acabar amb el romanç. Cosa que corroboraria la informació sobre la raó del divorci amb Omar.