Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Nacho Palau, escandalitzat per la raó real de la visita de Miguel Bosé a Espanya

L'exsupervivent ha quedat en xoc perquè el seu ex-xicot ha tornat a dir de les seves

No hi ha dubte que Nacho Palau ha estat un dels grans concursants de Supervivientes 2022 . I és que el seu pas per l'èxit del format de Telecinco l'ha convertit en un personatge molt estimat. Tant va ser així que va estar a dues passes de guanyar el concurs, però finalment va quedar en tercer lloc.

Així i tot, l'exparella de Miguel Bosé està feliç del que ha aconseguit i, sobretot, de poder retrobar-se, novament, amb la família. De fet, ja ha pogut abraçar la seva mare, Lola Medina, després de tres mesos a Hondures. A més, haurà pogut rebre l'excel·lent notícia que Medina ja s'ha curat del càncer de pulmó que patia.

Així mateix ho va anunciar ella per a la revista Diez Minutos. «Estic neta del càncer de pulmó que em van detectar i que em van extirpar», revelava. No obstant això, malgrat la bona notícia que ha rebut només aterrar a Espanya, Nacho Palau s'ha d'enfrontar al seu temor més gran: el seu ex, Miguel Bosé.

Miguel Bosé reapareix i fa saltar totes les alarmes

En el moment en què Supervivientes 2022 va anunciar que un dels participants del format seria Nacho Palau, ràpidament tots els mitjans van posar el focus d'atenció al seu concurs. I és que estaven esperant el moment en què l'escultor deixés anar bombes en relació amb la seva exparella, Miguel Bosé.

Primer pla de Miguel Bosé
Miguel Bosé dona a conèixer, altre cop, la seva opinió negacionista sobre el COVID. | Europa Press

Res més lluny de la realitat, perquè el de València amb prou feines va parlar sobre la seva polèmica relació amb el cantant. Això sí, l'únic cop que va parlar del seu llarg festeig amb el músic va ser quan va creuar el famós pont de les emocions del concurs. Va ser allà quan es va sincerar com mai.

«Una separació que no vaig sentir pròpia de la meva mà. Vaig esperar més ajuda de Miguel, sempre ha tirat més de mi i el vaig perdre, a ell i als meus fills», deia.

D'altra banda, ha reconegut que encara segueix estimant el fill de Lucía Bosé i que «si li passés alguna cosa el dia de demà, li donaria la meitat del meu cor». Tot i això, ara, tot sembla indicar que els seus pitjors presagis s'han complert respecte a la salut de Miguel Bosé.

Fa uns dies, va sortir a la llum la notícia que el cantant era a Espanya per gaudir de les vacances d'estiu amb els fills. El que va impactar els mitjans que el van veure, però, va ser a l'estat en què es va veure l'artista: un Miguel força desmillorat i que havia augmentat notablement de pes.

De fet, no és la primera vegada que el seu estat de salut fa saltar totes les alarmes. Cal recordar que des que es va separar de Nacho, el cantant va perdre parcialment la veu a causa de l'estrès i l'esforç a què va sotmetre les cordes vocals durant anys. No obstant això, amb el pas del temps va rebre alguns tractaments a base de corticoides que podrien ser els detonants que s'engreixés en qüestió de poc temps.

El motiu real de la seva arribada a Espanya

Tot i que els mitjans apunten que Miguel Bosé està delicat de salut als 66 anys, la veritat és que les accions que protagonitza el cantant indiquen tot el contrari. I és que l'exparella de Nacho Palau no només havia arribat a Espanya amb el propòsit de descansar al costat de la família, sinó també per un altre motiu.

Lluny de canviar d'opinió respecte de la COVID-19, el cantant apareixia amb el seu amic Josep Pàmies en una trobada negacionista que es va organitzar a Balaguer (Lleida).

«Han creat una generació de ionquis que estan a l'espera del xut. No se sap la toxicitat que tenen, no són només efectes adversos, sinó letals. Han estat anys durs, m'han tractat de boig, però cada cop hi ha més gent disposada a escoltar», deia.

«Hem de ser sobirans, jo soc el meu cos, soc el meu esperit, soc essència i hem de recuperar la confiança que ens han tret al llarg dels segles», relatava. «Som una ombra de què vam ser i de què serem. El caos anirà a més».

Les paraules de Nacho Palau al seu ex

Mentre que Miguel Bosé segueix amb la seva postura sobre el coronavirus, que es va fer molt polèmica durant la pandèmia, Nacho Palau segueix acaparant titulars tot just sortir de Supervivientes 2022.

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Nacho Palau i Miguel Bosé una relació de suport mutu. | Europa Press

«Miguel Bosé m'ha felicitat pel meu concurs», deia en exclusiva per a Diez minutos . De manera que tot apunta que tots dos estan més a prop que mai malgrat les picabaralles que van tenir en el passat.

Com ja s'ha demostrat diverses vegades, per a Palau el més important són els seus fills, de manera que estarà disposat a tot. Fins i tot a retrobar-se amb l'intèrpret de Don Diablo si cal.