Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac enxampa Rociíto plorant per la malaltia que ho canvia tot

Rociíto continua tenint molt present la seva mare

No hi ha dubte que Rocío Carrasco encara no ha arribat a superar del tot la mort de la seva mare, sobretot per la duríssima lluita contra la malaltia que Rocío Jurado va mantenir fins al final.

Així, la dona de Fidel Albiac ha recordat aquests últims moments de l'artista a Houston abans de morir i la terrible manera com va descobrir que el càncer no tenia solució. Avui dia, Rociíto els hi retreu als seus familiars que visquessin a costa de la seva mare, fins i tot, en els pitjors moments.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac, el gran suport de Rocío Carrasco| GTRES

I és que, segons ha assenyalat, ni Amador ni Gloria Mohedano es tallaven a l'hora de demanar diners a la seva germana estant internada a l'hospital.

«Ella manava treure diners i els tenia en una bosseta petita on tenia guardades les claus. Per mi, era una situació que em semblava dantesca haver d'estar ella al llit d'un hospital repartint diners a cadascun. Era una situació molt lletja» , relata Carrasco sobre un dels detalls més dantescs de l'estada de la seva mare a Houston.

A més a més, ha remarcat aquesta 'lluita per guanyar punts' que existia entre ells per poder quedar-se amb un bon pessic de l'herència una vegada Rocío Jurado morís.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie En el nombre de Rocío
Rociíto segueix desmuntant la família a la docu-sèrie | Mediaset

«Era una situació molt estranya, grotesca i fastigosa. Donen tírria i esgarrifor aquest tipus de situacions», es lamenta Rociíto. I això sense comptar que cada membre de la família s'anava posicionant i col·locant de manera estratègica als mitjans per continuar generant polèmica.

Una cosa que Carrasco ni oblida ni perdona, considerant-ho una terrible falta de respecte a la memòria de la seva mare. Sobretot, arran que comencessin a atacar-la a ella i es posicionessin del costat del seu ex, Antonio David Flores.

«Sempre hi ha hagut distanciament a la família, mai hi ha hagut una unió real», ha sentenciat a la seva docu-sèrie la filla de la cantant de Chipiona.

Rociíto recorda la darrera petició de la seva mare abans de morir

«La por més gran de la meva mare era obrir els ulls i veure que tots aquests no hi eren, sentir que estava sola. I ells se n'aprofitaven», acusava els seus familiars.

L'any 2006, la salut de Rocío Jurado penjava d'un fil, amb moltes pujades i baixades que la portaven a ser intervinguda d'urgència. Després d'això, lamentablement, la cantant va ser incapaç de remuntar i moria poc temps després.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
La gran relació de Fidel Albiac amb la sogra, Rocío Jurado | Europa Press

Després de tornar dels Estats Units, i sense rastre de càncer en les seves anàlisis, la cantant va haver de ser ingressada a l'hospital Montepríncipe.

«Estava baixa d'hemoglobina i això va fer pensar que hi podia haver una hemorràgia, que podria haver sagnat, però, finalment, no ha estat així», assegurava Ortega Cano en aquell moment.

«Està molt bé i està responent al seu tractament amb força normalitat», afegia molt esperançat.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Jurado va canviar el testament i en sabrem els motius | GTRES

Lamentablement, poques setmanes més tard, el maig d'aquell mateix any, la cantant patia una nova insuficiència hepàtica associada al càncer de pàncrees, cosa que li provocava una «accentuació de pèrdua de consciència».

I, el juny del 2006, va tenir lloc el pitjor desenllaç possible, quan 'La más grande' perdia la vida a casa seva a Montealto i envoltada dels seus. Una 'eterna matinada', tal com apunta Carrasco, que arrabassava a la persona més important de la seva vida.

Això sí, abans de morir la cantant feia una última petició a la seva filla i al seu gendre, Fidel Albiac. I és que tenia la il·lusió que es casessin i estava segura que la deixava en molt bones mans.