Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David Flores rep un missatge inesperat d'Olga Moreno i parlen de la boda

Antonio David no pensava que la seva ex li ho deixaria tan clar

Antonio David Flores ha deixat la seva vida passada molt enrere. La realitat és que només pensa a gaudir del present i del futur més proper amb la seva actual parella, Marta Riesco.

Després d'un any en què Antonio David Flores ha intentat no fer mal a Olga Moreno, encara no sempre ho ha aconseguit, continua sense respirar tranquil. I és que l'andalusa, la seva dona encara, s'ha sentit humiliada per ell. L'acusa de no haver sabut acabar bé la relació amb ella i de començar-ne una de nova amb la reportera de Telecinco.

Per sort, el pare de Rocío Flores ja no s'ha d'amagar dels paparazzi. No veu cap problema a mostrar el seu amor en públic amb Marta Riesco.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Antonio David Flores amb Marta Riesco a Starlite, fa tot just unes setmanes. | GTRES
 

Aquest estiu els hem vist a les platges de Mallorca o al sud d'Andalusia. I segons han ensenyat a les seves xarxes socials, tots dos s'han demostrat amor i afecte.

Antonio David es queda de pedra després de conèixer-ne l'opinió

A més, a les seves xarxes socials, la parella ha decidit deixar d'amagar-se després d'estar molt de temps sense revelar una relació que era de domini públic.

A l'última fotografia que ha publicat la xicota d'Antonio David al seu compte d'Instagram, veiem l'andalús i la reportera fent-se un petó apassionadament. I la publicació s'ha omplert de likes en qüestió de minuts.

Però, a l'altra banda del tauler, tenim Olga Moreno. Una dona que està veient com s'està traient a la llum aquesta relació del televisiu amb la reportera de Ya es verano.

Olga Moreno i Antonio David
Olga Moreno i Antonio David ja fa temps que no estan junts. | CatalunyaDiari
 

El que té clar Olga és que no es quedarà de braços plegats i ha decidit gaudir de l'estiu com ho està fent el seu ex.

En els últims dies, l'hem vist amb Marta López i amb altres amigues a la piscina de la vila de luxe que van llogar a Formentera.

Així mateix, abans de volar fins a l'illa balear, Olga Moreno va oferir una entrevista a la revista ¡Hola!, on confessava les seves sensacions actuals. Revelava com estava, una vegada que és conscient que Antonio David comparteix la seva vida amb una altra dona. I és que la seva història de més de 20 anys s'ha acabat de la manera més trista.

▶️ Vídeo del dia

La resposta d'Olga quan li pregunten per un possible casament

Això sí, la madrastra de Rocío Flores es mostra conciliadora a l'hora de referir-se a Antonio David Flores. I, fins i tot, afirma que els ho posarà fàcil en cas que es vulgui casar amb Marta Riesco. Encara que no vol problemes, la reacció d'Olga quan li han preguntat per aquest suposat enllaç entre tots dos en un futur no ha estat cap altra que posar-se a riure.

Imatge d'Olga Moreno.
Olga Moreno ho ha deixat molt clar. | GTRES
 

D'una manera o altra, l'andalusa sap que sempre estarà lligada a l'home amb qui ha compartit més de 20 anys. I així ho ha reflectit en les seves paraules per a la revista ¡Hola!.

«Li desitjo el millor sempre, com en tota relació que s'acaba, tens els teus moments. Però bé, són 22 anys, sempre hem estat molt feliços i ara estic contenta». Així deia el missatge d'Olga, després de veure el seu ex i Marta gaudir de les seves vacances d'estiu al sud d'Espanya.

Per sort, tot aquest procés l'està superant amb la companyia de les seves millors amigues. La veritat és que ha passat un estiu molt divertit. I així ho hem pogut comprovar a través de les seves stories i les seves publicacions a Instagram.