Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja descobreix entre llàgrimes que Omar Sánchez ho tenia tot pensat

El canari vol tornar a la televisió gràcies a un altre 'reality'

Anabel Pantoja s'ha emportat una gran decepció després de tornar de Supervivientes, perquè s'ha trobat que el seu Omar Sánchez està disposat a tornar a la televisió.

I ho farà ni més ni menys que en un 'reality' que promet generar molt d'enrenou, Pesadilla en el paraíso, on compartirà escena amb altres famosos com a Pipi Estrada.

Una decisió que el farà saltar directament al focus mediàtic, després d'haver volgut mantenir-se al marge durant els quatre anys de relació amb la Pantojita.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja està molt il·lusionada amb Yulen Pereira | Telecinco

El canari sembla haver-li agafat gust a les càmeres de televisió i es vol fer un nom per si mateix, més enllà del cognom de la seva ex. Una notícia que no li haurà semblat gens bé a Anabel.

A més a més, sembla que Omar també ha decidit donar-se una altra oportunitat en l'amor i estaria molt il·lusionat amb Raquel Lozano. De moment, fins al 29 d'agost no començaran els enregistraments del 'reality' i no se sap qui seran els altres concursants, però segurament no deixarà ningú indiferent.

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja ha topat de cara amb la trista realitat | Telecinco

Fa poc, era el mateix canari qui s'encarregava de tancar els rumors i deixava clars els seus sentiments. «Està sorgint alguna cosa, és el que podria ser l'inici d'una relació», assegurava 'el Negro' molt il·lusionat.

Alhora, aprofitava per llançar un dard enverinat a la seva ex al·legant que «no vol saber res d'Anabel». «Ella està fent la seva vida i jo estic fent la meva», sentenciava amb seguretat.

▶️ Vídeo del dia

Per la seva banda, just després d'acabar la seva aventura a Supervivientes, la neboda d'Isabel Pantoja es quedava de pedra amb les paraules del seu ex.

Anabel Pantoja descobreix les veritables intencions del seu ex

I és que Omar se sentia humiliat després de veure les imatges de qui fos la seva dona deslligant la seva passió a les platges d'Hondures amb Yulen Pereira.

Sobretot, quan li havia promès que aclaririen la seva situació a la seva tornada i fins i tot havien arribat a compartir moments molt íntims. «No sé per on començar... No he intentat mai fer mal, he sentit una frase que m'ha bloquejat molt. Mai estaria aquí i faria mal a ningú», es lamentava Anabel.

Primer pla d'Omar Sánchez
Omar Sánchez planeja fer el seu gran salt a la televisió | GTRES

«Entenc que hagi aparegut, que expliqui la seva versió de com se sent. Per descomptat que m'avergonyeixo de certes coses», reconeixia entre llàgrimes.

«Em vaig deixar portar i no vaig pensar en les persones que m'importen, en això pot tenir raó, però ja està fet, no puc tornar enrere», afirmava. Queda clar que tant l'un com l'altre ja han decidit seguir els camins per separat, tenint molt clar que el seu matrimoni s'ha acabat.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez caminant pel carrer
Anabel Pantoja i Omar Sánchez donen per acabada la relació de manera definitiva | GTRES

«Em vaig acomiadar a l'aeroport amb l'esperança que tot podria tornar a la normalitat i quan vaig arribar aquí va passar el que va haver de passar», al·legava la Pantojita.

«No he d'estar justificant-me. Jo no m'he sentit utilitzada per Yulen per res, amb ell em sento feliç i com una nena nova. El temps ho dirà», deia segura de si mateixa.

De moment, la cosina de Kiko Rivera està més que il·lusionada i vol fer plans de futur amb el seu nou xicot. De fet, fins i tot es planteja tenir fills amb ell i no ha escatimat a l'hora de deixar-se una dinerada en regals per a ell. Sens dubte, un dolorós cop per Omar, que sent que mai va ser suficient per a ella.

«Em sento feliç i com una nena nova, tinc ganes de viure la meva vida», remarcava la 'influencer', que tot i que està il·lusionada, sent que ha d'anar amb cautela.

«Estar enamorada és una mica superfort. La nostra història va començar en les pitjors condicions: amb gana, plovent i sense dormir», reconeixia en una entrevista recent.