Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David Flores ja està llest per a ser avi després de conèixer el bebè

Antonio David Flores podria ser avi molt aviat

La primogènita d'Antonio David Flores està gaudint al màxim de les seves vacances lluny de la televisió. Ro va fer la seva última aparició a El programa de Ana Rosa fa un mes i des de llavors no ha parat d'aprofitar el seu temps lliure. Es nota que la jove està molt contenta i, a més, ha donat la benvinguda a un nou membre de la família que la té embadalida.

Un estiu per gaudir

Des que Rocío Flores va deixar el plató de Telecinco per començar les seves vacances d'estiu, s'ha bolcat de ple en la seva faceta com a influencer. La noia fa partícips els seus seguidors a les xarxes socials dels seus moments més feliços, entre els quals s'inclouen les recents escapades a Almeria o a Eivissa.

▶️ Vídeo del dia

Sembla que a la filla gran d'Antonio David Flores la vida li ha donat una treva. Després d'uns mesos convulsos per a ella i la seva família, tot s'ha calmat. Es nota que Rocío Flores està més tranquil·la i ha decidit gaudir de cada segon al màxim.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Rocío ja ha fet plans amb Antonio David i la seva nova parella. | GTRES
 

L'espera ha valgut la pena

Recentment, ha compartit a les seves xarxes una bona notícia. I és que la jove ha pogut conèixer el «nou nadó de la casa». No pot estar més feliç amb l'arribada d'aquest nen.

Durant aquests últims mesos, la primogènita d'Antonio David Flores ha compartit amb els seus seguidors a les xarxes socials la il·lusió que li feia la imminent arribada d'un nen. Aquest és el fill en una de les seves millors amigues i, després de tanta espera, per fi ha arribat.

«Ja és aquí el bebè de la casa, no us imagineu com és de preciós. Em té enamorada», escrivia la noia a les seves xarxes, al costat d'un vídeo en què apareix acaronant el nounat. Per a Ro, aquest nen ha estat «un regal de la vida» i segur que no li falta l'afecte de la germana de David Flores.

Fotomuntatge d'una story de Rocío Flores.
Una de les imatges que ha compartit Rocío. | Instagram @rotrece
 

Proper embaràs?

Rocío Flores no ha amagat mai les seves ganes de ser mare jove. Amb 25 anys, a la tertuliana televisiva li encantaria formar la seva pròpia família amb el seu xicot. Entre els seus plans també estaria casar-se amb Manuel Bedmar.

Després de més de sis anys junts i després de superar una crisi fa uns mesos, la parella s'ha fet més forta. Tot i això, sembla que de moment la filla d'Antonio David Flores i el seu xicot esperaran una mica per augmentar la família.

Rocío Flores i Manuel Bedmar
Manuel Bedmar i Rocío Flores es van distanciar temporalment fa uns mesos. | Instagram: manuelbedmar14
 

Un futur laboral incert

De moment, la filla d'Antonio David Flores s'està centrant a triar el camí que vol seguir en un futur no gaire llunyà. Fins ara, la major part dels seus ingressos procedien de la seva feina a la televisió. Tot i això, no és clar que hi torni després de les vacances d'estiu.

El que sí que se sap és que no té pensat abandonar les xarxes. Allí, es comunica amb els seus seguidors i els ensenya com viu el seu dia a dia.

Imatge de Rocío Flores posant amb cara seriosa
El seu futur televisiu és incert. | Instagram @rotrece
 

Així que caldrà esperar que arribi el setembre per veure quina decisió pren la filla més gran d'Antonio David Flores. Serà llavors quan se sabrà si continua una altra temporada més a la televisió o se centra exclusivament en la seva faceta com a influencer de moda.