Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.

Andrea Janeiro culpa María José Campanario davant la nova traïció del seu pare

Andrea Janeiro està enfonsada després de ser ignorada una vegada més per Jesulín

Andrea Janeiro està més feliç que mai i no ho pot dissimular. I no només perquè ha vist com la seva mare s'ha recuperat segons els terminis previstos del trencament de tíbia i peroné pel qual es va haver d'operar.

I és que, a més d'assistir al ressorgiment de la televisiva després d'acusar anímicament la baixada que li va produir aquest accident en ple directe, Andrea Janeiro està enhorabona. Sí, perquè ha celebrat un dels dies que més esperava dels últims anys amb magnificència.

La filla de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban ja és tota una dona i, als 23 anys, ha aconseguit el que s'havia proposat des dels 18.

La veritat és que, després de demanar davant un jutge que els paparazzis el deixessin fer la seva vida, no volia ser una protagonista més del circ mediàtic on viu la seva mare, i per això se'n va anar al Regne Unit a estudiar.

▶️ Vídeo del dia

Andrea Janeiro viu un dels dies més especials de la seva vida

En concret, la jove ha estat vivint durant diversos anys a la localitat anglesa de Birmingham per fugir del focus mediàtic. Volia centrar-se en allò que més volia, tirar endavant els estudis de Comunicació Audiovisual.

I ara, per fi, la filla de Belén Esteban ha aconseguit el seu propòsit i ha arribat el dia que s'ha graduat per a felicitat de 'la princesa del poble'.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro i el familiar, en una imatge d'arxiu | Cedida

Andrea Janeiro tenia ben clars els seus objectius i no eren altres que fer aquest tipus d'estudis pels quals Belén se sent molt orgullosa. I així ho ha fet saber tots els seus seguidors a través de les xarxes socials.

El cas és que aquest dijous, Belén, que encara no ha tornat a la rutina diària de Sálvame, compartia una de les fotografies que la deixa més satisfeta.

En aquesta imatge, veiem Andrea Janeiro al centre anglès on ha estudiat Comunicació Audiovisual vestida amb el vestit pertinent perquè li donessin el títol de graduada. En aquest cas, la veiem d'esquena i Belén deixa un missatge sobre la felicitat que sent en veure la seva filla haver finalitzat amb èxit els estudis.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Belén Esteban, orgullosa de la seva filla el dia de la seva graduació | Catalunya Diari

«Ahir va ser un dels millors dies de la meva vida perquè es va graduar la meva nena. Vivim un dia inoblidable, envoltat de la seva família i de tots els seus companys. Que orgullosa estem de tu, filla», escrivia al 'storie'.

El nou menyspreu de Jesulín que acaba amb la paciència d'Andrea

La veritat és que la filla de la tertuliana pensava que Jesulín s'hi acostaria per donar-li l'enhorabona i veure 'in situ' com es graduava. Però res més lluny de la realitat, i és que Maria José Campanario i Jesulín no van assistir a l'acte. Davant d'això, Andreíta culpa l'odontòloga que el seu pare no hagi estat en un dia tan important per a ella.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro, Jesulín i María José Campanario
Andrea Janeiro culpa Campanario de l'absència del seu pare | Catalunya Diari

Tot i aquest disgust que s'ha endut, ara Andrea ha de mirar cap al futur, ja que ha de pensar que aviat podrà incorporar-se al mercat laboral si li donen l'oportunitat en algun mitjà de comunicació. Però, sabent que és familiar de Belén Esteban, no creiem que tingui problemes per trobar una primera feina.

Així les coses, ja l'estiu passat vam saber que la noia va fer unes pràctiques en una coneguda emissora de ràdio espanyola. I és que la madrilenya té una gran predilecció pels mitjans, però li agrada estar darrere de les càmeres. Al contrari que la de la seva mare, que s'ha passat mitja vida davant de les càmeres i moltes vegades parlant-hi.