Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias, impactat: el moviment dels seus fills mentre dubtaven de la seva salut

Julio Iglesias no dona crèdit

Julio Iglesias s'ha quedat sense paraules en veure què han fet els seus dos fills petits després de tots els rumors sobre el seu suposat delicat estat de salut.

Fa unes setmanes, el món sencer es va quedar de pedra després de fer-se pública la informació que el periodista Jorge Ria va compartir al programa Argenzuela de la cadena argentina C5N.

Julio Iglesias
Julio Iglesias aclareix el seu estat de salut. | Europa Press
 

Segons aquest comunicador, el cantant espanyol tindria algun problema per valdre's per si mateix. «'El Puma' va anar a visitar Julio Iglesias a Miami perquè està muntant una producció musical de duets i va dir que vol fer una col·laboració amb ell», va començar explicant.

«Quan es van acostant, veuen que no estava assegut en una cadira comuna, sinó que és una cadira de rodes. Té problemes de mobilitat».

Ara, i després d'haver desmentit aquesta informació diverses vegades, Julio Iglesias ha vist el que estan fent els seus dos fills durant aquesta crisi familiar.

▶️ Vídeo del dia

Julio Iglesias no sap què dir

Mentre que Julio Iglesias està intentant fer callar tots els rumors que han sorgit aquestes últimes setmanes sobre el seu estat de salut, tot apunta que els seus dos fills petits s'ho estan passant d'allò més bé durant aquests mesos d'estiu.

Miguel Alejandro Iglesias, més conegut com a Michael, és un dels fills menys mediàtics d'aquest conegut clan. I és que, com el seu germà Rodrigo, ha optat per romandre a l'ombra i no participar en la vida pública, al contrari que la resta dels fills de l'artista.

Foto de Miguel Alejandro Iglesias.
El fill de Julio Iglesias s'ho està passant d'allò més bé. | Instagram (@michaeliglesias)
 

Actualment, aquest jove de 25 anys treballa com a assessor immobiliari en una agència de cases de luxe i és un apassionat del kite surf, del motociclisme i del surf.

Ara, i gràcies a la seva situació econòmica privilegiada, el fill de Julio Iglesias ha pogut gaudir al màxim de l'estiu. A través de les seves xarxes socials, hem estat testimonis de les luxoses destinacions que Michael ha visitat aquestes setmanes.

Aquest dimarts 2 d'agost, va compartir una foto al seu compte d'Instagram en què se'l pot veure amb uns amics, uns moments abans d'anar a una festa a Mykonos (Grècia).

Però aquest no ha estat el seu únic destí. Fa uns dies, el jove va agafar l'avió privat de Julio Iglesias per anar cap a Espanya per gaudir de la finca familiar Las Cuatro Lunas, ubicada a Ojén (Màlaga).

Julio Iglesias es defensa mentre que els seus fills no hi són

Mentre que els seus fills gaudeixen d'unes vacances plenes de luxe, Julio Iglesias ha hagut de sortir públicament a desmentir tots els rumors que s'han generat en relació amb el seu estat de salut.

I és que, després que aquest periodista argentí assegurés que l'artista va amb cadira de rodes i té problemes de mobilitat, ha estat ell mateix qui ha sortit a desmentir aquesta informació.

El 28 de juliol passat, el programa de La Sexta, Más vale tarde, va tenir l'oportunitat d'aclarir tot aquest malentès. Gràcies a la periodista Amparo de la Gama hem pogut saber quin és el veritable estat del cantant. «Ell està molt bé, com ho pot estar una persona de 78 anys».

Foto de José Luis Rodríguez 'El Puma'.
'El Puma' defensa Julio Iglesias. | GTRES
 

A més, la comunicadora va assegurar que el retorn de Julio Iglesias als escenaris està més a prop del que pensem. «Acaba de dir al seu amic Ramón Arcusa que al novembre farà una gira, que començarà una altra vegada a fer concerts».

Per part seva, 'El Puma' també va voler sortir públicament a explicar què és el que veritablement va passar aquell dia.

«Per als que estan interessats en la salut de Julio Iglesias: ens comuniquem i deixin-me dir-los que està bé, molt bé, amb moltes ganes. Em va dir que al novembre comença la seva gira. Està perfectament del seu cervell, del seu cos. Déu vulgui que ens acompanyi encara per molt de temps més».